Hyvinvointi

Yhdeksän helppoa tapaa hemmotella naista arjessa

Jokainen parisuhteessa oleva kaipaa arjen keskellä huomiota ja hemmottelua kumppaniltaan. RelationshipGames selvitti naisten yhdeksän suosituinta palkintoa Parisuhdepelissä. Lue yhdeksän vinkkiä, miten voit helposti hemmotella naista.

Teksti Toimitus
2.11.2011 Terve.fi

Top 9 naisten parisuhdepalkintoa Parisuhdepelissä

1. Aromaattiset Öljyt

Teema: Läheisyys & Seksi

Ihana hieronta kruunaa kiireisen arkipäivän ja väsynyt vartalo pääsee rentoutumaan. Hemmottele hieromalla rakkaasi päästä varpaisiin hänen lempihierontaöljyllään.

2. Aamiainen Sänkyyn

Teema: Ihana Arki

Suloinen herätys arkiaamuuna saa päivän kivasti käyntiin. Hiivi hiljaa sängystä ylös ja valmista aamiainen rakkaallesi kun hän on vielä nukkumassa. Tarjoile aamiainen sänkyyn.

3. Seksikäs Alusvaatepaljastus

Teema: Läheisyys & Seksi

Yllätykset ovat kivoja myös naisten mielestä. Pue tänään yllesi seksikkäimmät alusvaatteesi ja anna rakkaasi selvittää illalla, mitä olit valinnut.

4. Paras Jälkiruoka

Teema: Ihana Arki

Pieni herkutteluhetki arjen keskellä saa hymyn huulille ja hyvälle mielelle. Valmista rakkaallesi hänen lempijälkiruokansa. Jos et ole leipurityyppiä, niin voit ostaa jälkiruoan läheisestä leipomosta.

5. Ruokahalu Kynttilänvalossa

Teema: Toiminta

Romantiikka muuttaa arjen juhlaksi. Järjestä rakkaallesi tunnelmallinen illallinen kotona. Sytytä kynttilät, kata kauniisti ja soita romanttista musiikkia. Kuka tietää mitä voi tapahtua seuraavaksi?

6. Peli-ilta Teille Kahdelle

Teema: Toiminta

Naiset pitävät peleistä. Mitkä ovat teidän lempipelejänne? Piristä arki-iltaa ja pelatkaa sekaisin lautapeleja, korttipelejä ja videopelejä… Jos haluatte heittäytyä pikkutuhmiksi, niin pelatkaa myös räsypokkaa!

7. Yön Seksikkäät Liikkeet

Teema: Läheisyys & Seksi

Väsyneemmänkin naisen saa hereille, kun järjestät hänelle aistillisen eroottisen tanssiesityksen illan hämärtyessä. Voit peittää vartalosi ohuella harsolla, tanssia strip-tease’a tuolilla, tai mitä vain rakkaasi haluaisi. Anna rakkaallesi kaikkesi!

8. Yllätysmatka

Teema: Toiminta

Yllätysmatka arjen keskellä on mahdollista. Vie rakkaasi johonkin lähellä olevaan paikkaan, jossa ette ole käyneet ennen. Voitte käydä esimerkiksi naapurikaupungissa, uudessa ravintolassa tai museossa. Mistä naisesi pitää?

9. Laiskuuden Hauskuus

Teema: Ihana Arki

Jos suorittaminen on naiselle arkipäivää, niin laiskuus voi olla hauskuus. Anna rakkaallesi vapaata ja häiriötöntä aikaa tehdä juuri sitä mitä hän haluaa – vaikka se olisi ”ei mitään”. Miten hyvin naisesi osaa olla tekemättä ”ei mitään”?

Jos haluat saada lisää vinkkejä kipinän lisäämiseksi, niin lue lisää Parisuhdepelistä. Pääset pelaamaan peliä Helistimessä, Kimalluksessa ja Huoltamossa.

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi