Hyvinvointi

Voi hyvin -lehden Voimameditaatiot-podcast auttaa sinua löytämään energiaa ja iloa elämään – kuuntele meditaatiot täältä!

Kaipaatko iloa, rakkautta, kiitollisuutta, vapautta ja rauhaa elämääsi? Voi hyvin -lehden meditaatioiden uusi tuotantokausi tuo energiaa elämääsi ja samalla saat kokea luonnon vahvan läsnäolon. Meditaatiot ohjaa imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

21.1.2022 | Päivitetty 30.11.2023 | Voi hyvin

1. Ilo

Tunnistatko aidon ilon elämässäsi? Ilo kuuluu meille kaikille. Se syntyy siitä, että luot elämässäsi enemmän tilaa merkityksellisyydelle. Inspiraatio syntyy intohimosta ja aito ilo syntyy siitä, että teet asioita, jotka tuottavat sinulle hyvää oloa ja mieltä. Anna valosi loistaa, niin sinullekin loistetaan. Ilosi kasvaa päivä päivältä.

Kuuntele Apple Podcastissa

Kuuntele Google Podcastissa

Kuuntele Spotifyssa

2. Rakkaus

Haluatko kokea rakkauden parantavan voiman? Se on kuin palsamia haavoille. Rakkaus sinussa kasvaa kuin siemen, joka paisuu tuoden näkyviin suuren kauneuden ja kokonaisuuden. Tärkeintä on, että sinä keskityt aidosti siihen, joka sydämessäsi olet. Pyyteetön rakkaus ei vaadi eikä kyseenalaista. Se ymmärtää, hyväksyy ja antaa anteeksi.

Kuuntele Apple Podcastissa

Kuuntele Google Podcastissa

Kuuntele Spotifyssa

3. Kiitollisuus

Kannattaako olla kiitollinen? Kiitollisuuden tunne avaa sinulle oven hyväksymisen tilaan. Se toimii tärkeänä työkaluna, kun haluat vapauttaa erilaisia tunteita kehostasi. Ota kiitollisuudella vastaan jokainen päivä ja hetki. Valitse tuntea kiitollisuutta, kaikkea uutta ja ihmeellistä kohtaan. Myös niitä asioita kohtaan, joita et ole ennen kokenut.

Kuuntele Apple Podcastissa

Kuuntele Google Podcastissa

Kuuntele Spotifyssa

4. Vapaus

Millaisia tunteita vapaus sinussa herättää? Tunnetko helpotusta vai pelkoa? Kun elät täydessä vapaudessa, uskallat elää näköistäsi elämää, vailla suorittamista tai yrittämistä. Uskallat antaa tilaa toisille ihmisille ja keskityt omaan polkuusi. Kulje tietäsi kärsivällisesti ja luottaen sielusi täydelliseen suunnitelmaan.

Kuuntele Apple Podcastissa

Kuuntele Google Podcastissa

Kuuntele Spotifyssa

5. Rauha

Haluatko oppia elämään rauhan tilasta käsin? Ne, jotka elävät todellisen rauhan tilassa, elävät myötätunnon, hyväksymisen ja anteeksiantamisen kautta. Kun tunnistat rauhan elämässäsi, sinulla ei ole kiire mihinkään. Ymmärrät elämän yksinkertaisuuden, näet loputtoman runsauden ja kauneuden ympärilläsi.

Kuuntele Apple Podcastissa

Kuuntele Google Podcastissa

Kuuntele Spotifyssa

Äänisuunnittelu Sami Kuusela.

Osa luontoäänistä on Ylen vapaaseen käyttöön jakamia nauhoituksia.

Kuuntele myös Kävelymeditaatio – sinulle, joka et malta istua!

Kävelymeditaatioita sinulle, joka et malta istua. Voi hyvin -lehden meditaatiot kannustavat liikkumisen iloon ja mielen tasapainottamiseen.

Kuuntele myös Voi hyvin -podcast Torjutut tunteet tästä

Voi hyvin -lehden Torjutut tunteet -meditaatiopodcastin jokaisessa jaksossa pureudutaan yhteen vaikeaan tunteeseen. Käsiteltävät tunteet ovat kateus, viha, suru, pelko ja häpeä. Meditaatiot ohjaa imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Voi hyvin -meditaatio Torjutut tunteet

Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö Voi hyvin -meditaatioissa? Autamme löytämään parhaat ratkaisut, joilla brändisi voi kuulua A-lehtien podcasteissa. Lue lisää tästä ja ota yhteyttä yritysasiakkaat@a-lehdet.fi.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi