Voi hyvin

Ihana uutuus Voi hyvin Horoskooppeja & Ristikoita on ilmestynyt! Lue ja nauti

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Ihana uutuus Voi hyvin Horoskooppeja & Ristikoita on ilmestynyt! Lue ja nauti
Millainen on oman merkkisi tie onneen? Mitkä ovat tähtimerkkisi vahvuudet? Uuden Horoskooppeja & Ristikoita -lehden sivuilta löydät vastauksia moniin kysymyksiin. Lukutuokioiden välissä voit tehdä aivojumppaa ristikoiden ja muiden tehtävien parissa.
Julkaistu: 27.1.2021

Tähdet viitoittavat tietämme. Syntymähetki vaikuttaa esimerkiksi siihen, mikä on sinulle ideaali tapa tehdä asioita. Horoskooppimerkit ovat sidoksissa neljään elementtiin: tuleen, maahan, ilmaan ja veteen, jotka yhdessä muodostavat luonnollisen maailman.

Meillä kaikilla on jonkinlainen intuitio, mutta tulielementtiä edustavilla tähtimerkeillä – oinailla, leijonilla ja jousimiehillä – se on hallitseva toiminto. Intuitio tarkoittaa kykyä oivaltaa asioita sisäisesti, itsekseen. Hengitämme intuitiivisesti, mutta jos opettelemme uusia taitoja, kuten ajamaan polkupyörää, intuition pitää sisäistää uusia konsteja. Kun oppi on sisäistynyt, sen avulla voi toimia spontaanisti.

Leijonan merkki on kuninkaallinen. Kun olet ihailtu tai keskipisteenä, olet voimantunnossasi.

Maaelementtiä edustavat härät, neitsyet ja kauriit ovat käytännön ihmisiä, jotka pitävät jalat tukevasti maassa. He perehtyvät asioihin aisteillaan, ja kosketus, haistaminen ja maistaminen on heille ominaista. He hallitsevat myös taloustaidot, ja toisinaan heidän toimintaansa motivoi materia.

Sanonta ”kuin raikas tuulahdus” sopii ilmaelementtiä edustaviin kaksosiin, vaakoihin ja vesimiehiin. He ovat toiminnan ihmisiä, joilta luonnistuu puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen. Sujuva sanailu on kätevää, kun elementin ihmiset neuvottelevat, ostavat ja myyvät. Joskus ilmassa on myös selittämisen makua.

Tunteilta ei voi välttyä, kun vesielementin ravut, skorpionit ja kalat toimivat. He huolehtivat ja lohduttavat mutta suhtautuvat asioiden hoitamiseen huumorilla. Heillä on myös eloisa mielikuvitus.

Liike ja vapaus sykähdyttävät kaksosta, tuttua ja turvallista hän kavahtaa.

Lehdessä on yksityiskohtaisia horoskooppeja kaikille tähtimerkeille sekä ristikoita ja muita tehtäviä.

Lue lisää Horoskooppeja & Ristikoita -lehdestä!

Löydät lehden lehtipisteistä 27.1. lähtien tai voit tilata sen digilehtenä täältä.

Kommentoi »