Hyvinvointi

Unimeditaatio: Syvärentoutus kohti unta

Syvärentoutus uneen saattelee sekä kehon että mielen lempeästi syvään rentouden tilaan. Harjoituksen ohjaa meditaatio- ja rentoutusohjaaja Oona Hänninen.

Teksti Oona Hänninen
Kuvat Adobe Stock
17.11.2023 Voi hyvin

Syvärentoutus uneen saattelee sekä kehon että mielen lempeästi syvään rentouden tilaan. Tämä on itselle suotu hetki, jossa ei ole mitään suoritettavaa!

Meditaation aikana avaudutaan hyvää tekeville energioille ja annetaan niiden hoitaa kehoa sekä mieltä. Harjoituksen aikana jännitykset sulavat pois ja saat nauttia lempeästä läsnäolon tilasta. Meditaation voi tehdä makuuasennossa nukahtamisen avuksi.

Viisi erilaista unimeditaatiota

Tuntuuko nukahtaminen vaikealta? Makaatko sängyssä saamatta kunnolla unen päästä kiinni? Unimeditaatiot rauhoittavat mielen ja kehon ennen nukkumaan menoa.

Voi hyvin -lehden Unimeditaatio-sarja koostuu viidestä erilaisesta harjoituksesta, jotka on kaikki suunniteltu helpottamaan nukahtamista. Noin 20 minuuttia kestävät meditaatiot auttavat päästämään irti mielessä pyörivistä ajatuksista, levottomuudesta sekä kehon ylivireydestä.

Lempeä sanallinen ohjaus sekä läsnäoloa tukeva äänimaailma kuljettavat kehon ja mielen levon tilaan, jolloin nukahtaminen on aiempaa helpompaa. Harjoitukset ohjaa meditaatio- ja rentoutusohjaaja Oona Hänninen Henkisen kasvun Kajosta.

Kaikki unimeditaatiot kuunneltavissa täällä!

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi