Hyvinvointi

Unimeditaatio: Mielikuvamatka uneen

Mielikuvamatka uneen -harjoituksen aikana matkataan rauhoittavaan paikkaan luonnossa. Uppoudu matkan kuljetettavaksi ja nauti Oona Hännisen lempeästä ohjauksesta.

Teksti Oona Hänninen
Kuvat Adobe Stock
17.11.2023 Voi hyvin

Mielikuvamatka uneen -harjoituksen aikana matkataan rauhoittavaan paikkaan luonnossa. Uppoudu matkan kuljetettavaksi ja nauti lempeästä ohjauksesta. Voit huomata, kuinka suuri voima mielikuvilla onkaan.

Mielikuvamatka rentouttaa sekä kehon että mielen, jotta voit meditaation jälkeen käydä nukkumaan levollisena. Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa.

Viisi erilaista unimeditaatiota

Tuntuuko nukahtaminen vaikealta? Makaatko sängyssä saamatta kunnolla unen päästä kiinni? Unimeditaatiot rauhoittavat mielen ja kehon ennen nukkumaan menoa.

Voi hyvin -lehden Unimeditaatio-sarja koostuu viidestä erilaisesta harjoituksesta, jotka on kaikki suunniteltu helpottamaan nukahtamista. Noin 20 minuuttia kestävät meditaatiot auttavat päästämään irti mielessä pyörivistä ajatuksista, levottomuudesta sekä kehon ylivireydestä.

Lempeä sanallinen ohjaus sekä läsnäoloa tukeva äänimaailma kuljettavat kehon ja mielen levon tilaan, jolloin nukahtaminen on aiempaa helpompaa. Harjoitukset ohjaa meditaatio- ja rentoutusohjaaja Oona Hänninen Henkisen kasvun Kajosta.

Kaikki unimeditaatiot kuunneltavissa täällä!

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi