Kauneus ja Terveys

Tutustu itseesi ja löydä keinot onneen

Tutustu itseesi ja löydä keinot onneen
Oletko onnellinen? Jos et, ei hätää. Kun tutustut itseesi kunnolla, voit kehittyä tyytyväiseksi.
Julkaistu: 12.5.2017

1. Ansaitset olla onnellinen

Jokaisella on oikeus nauttia elämästään. Jos sinua syyllistetään siitä, että teet onnellisuuden eteen töitä, älä suostu syyllistymään. Et voi tehdä muiden puolesta asioita, vain itsesi. Syyllistymisen pitää loppua.

2. Opettele tuntemaan itsesi

Kun opit tuntemaan itsesi, ymmärrät esimerkiksi sen, millainen ravinto auttaa sinua jaksamaan, miten paljon tarvitset unta, lepoa ja millaisessa seurassa viihdyt.Opi löytämään ne keinot, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Kun tunnet itsesi, opit myös kiitollisuutta ja luottamusta.

3. Valitse seurasi oikein

Vietä aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä ja virkistävät sinua. Ennen kuin osaat valita oikean seuran, sinun täytyy oppia tuntemaan itsesi.

4. Hyväksy epämukavat tunteet

Nekin kuuluvat muutokseen ja matkaasi kohti onnellista elämää. Epämiellyttävät tunteet ovat kehon normaali reaktio muutoksessa. Käsittele vaikeat tunteet.Mieti mistä ne johtuvat ja mitä voit tehdä niille. Todennäköisesti alat ymmärtää itseäsi paremmin.Ymmärryksen kautta syntyvät oivallukset ovat todellisen kasvun ja kehityksen perusta. Kun tunnet itsesi, osaat käsitellä tunteitasi myös jatkossa.

Kommentoi »