Terve.fi

Tulitko taas jätetyksi? Syy voi löytyä näistä

Tulitko taas jätetyksi? Syy voi löytyä näistä
Julkaistu: 26.9.2012
comin yleisimmät syyt jättämiselle.
1. Olet liian roikkuva. On hyvä olla mielissään parisuhteesta, mutta on olemassa häilyvä raja mielissään olemisen ja toisessa roikkumisen välillä. Kysy itseltäsi, roikutko toisessa vain jättämisen pelon vuoksi vai toisen ihanuuden takia. Jos jättämisen vuoksi, riko käyttäytymiskaava, jotta vanha kaava ei toistuisi.
2. Olet liian mustasukkainen. Pieni määrä mustasukkaisuutta on hyväksi, mutta tappelun aloittaminen aina kumppanin puhuessa toisille naisille – ei hyväksi. Jos mies kertoo sinun olevan liian mustasukkainen, saattaa kyse olla luottamuspulastasi: esimerkiksi onko hän tai joku eksäsi pettänyt sinua?
3. Et ota vastuuta. Jotkut meistä pelaavat mielellään vastuunväistöpeliä, missä mikään ”ei ole mun vika.” Kun olet suuttunut tai pahalla tuulella, se on aina toisen vika. Mitä enemmän kaikki asiat ovat toisen vastuulla, sitä nopeammin miehesi painelee ovesta ulos eikä enää tule takaisin.
4. Olet liian kiltti. Tämä koskee erityisesti miehiä. Yrität miellyttää kumppaniasi kaikin mahdollisin tavoin, et suutu mistään etkä edes korota ääntäsi. Sitten ihmettelet, kun toinen lähti lätkimään.
5. Olet liian epätoivoinen valinnan suhteen. Kumppania etsiessä tulisi tietää, mitä etsii. Jonkinasteinen nirsous on paikallaan, mutta monet kaappaavat epätoivoisina itselleen kumppanin, joka ei ole sopiva.
6. Panostat liikaa tunteilla. Liiallinen tunnepuolen panostaminen voi johtaa eroon – taas. Roikut, yrität kaikkesi ja luulet jokaisen kumppanin kohdalla, että hän on Se Oikea. Tämä tuntuu toisesta osapuolesta ylitsevuotavalta ja raskaalta ja todennäköisesti on jossain vaiheessa liikaa.
Lähde: AskMen
Lue lisää:
Kommentoi »