Terve.fi

Tällaisia ovat suomalaisten seksifantasiat!

Tällaisia ovat suomalaisten seksifantasiat!
Terve Median teettämä Suuri Suomalainen Seksikysely on kerännyt suomalaisilta anonyymeja vastauksia seksielämästä ja erotiikasta parin viime viikon ajan. Nyt kun tulokset ovat saapuneet, on aika julkaista kolmas tiivistelmä suomalaisten petipuuhien anatomiasta.
Julkaistu: 10.11.2011

Suomalainen tykkää harrastaa seksiä makuuhuoneessa, autossa ja luonnon helmassa. Entä mistä me sitten fantasioimme? Kyselystä kävi ilmi, että eri ikäiset haaveilevat eriasioista.

Kyselyyn vastaajat saivat valita maksimissaan kolme lempifantasiaansa. Kaikkien vastanneiden kesken kolme suosituinta olivat kolmen kimppa (25 %), tuntematon kumppani (24 %) ja sitomisleikit (22 %). Nämä kolme olivat suhteellisen suosittuja kaikissa ikäryhmissä.

21–24-vuotiaiden fantasiat koskivat useimmiten alistamista, sitomisleikkejä ja seksiä samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa. Myös seksiin pakottamisesta haaveili 22 prosenttia tämänikäisistä vastanneista, kun kaikkien vastanneiden keskiarvo oli vain 13 prosenttia.

30–40-vuotiaiden vastaukset poikkesivat jo reilusti nuorempien haaveista. Keski-ikää lähestyvät fantasioivat kolmen kimpasta, tuntemattomasta kumppanista ja itseä nuoremmasta kumppanista.

41–50-vuotiailla vastaukset olivat melkein päinvastaisia kuin nuorilla, sillä esimerkiksi alistaminen, seksiin pakottaminen ja sitominen kiinnosti selvästi keskimääräistä  vähemmän. Toisaalta tuntematon kumppani, kolmen kimppa, itseä nuorempi partneri, ulkopuolisen tirkistely ja työkaveri olivat vastaavasti kuumimpia fantasioita.

Kommentoi »