Terve.fi

Tällaisia ovat suomalaisten seksifantasiat!

Tällaisia ovat suomalaisten seksifantasiat!
Terve Median teettämä Suuri Suomalainen Seksikysely on kerännyt suomalaisilta anonyymeja vastauksia seksielämästä ja erotiikasta parin viime viikon ajan. Nyt kun tulokset ovat saapuneet, on aika julkaista kolmas tiivistelmä suomalaisten petipuuhien anatomiasta.
Julkaistu: 10.11.2011

Suomalainentykkää harrastaa seksiä makuuhuoneessa, autossa ja luonnon helmassa. Entä mistäme sitten fantasioimme? Kyselystä kävi ilmi, että eri ikäiset haaveilevat eriasioista.

Kyselyynvastaajat saivat valita maksimissaan kolme lempifantasiaansa. Kaikkienvastanneiden kesken kolme suosituinta olivat kolmen kimppa (25 %), tuntematonkumppani (24 %) ja sitomisleikit (22 %). Nämä kolme olivat suhteellisensuosittuja kaikissa ikäryhmissä.

21-24-vuotiaidenfantasiat koskivat useimmiten alistamista, sitomisleikkejä ja seksiä samaasukupuolta olevan kumppanin kanssa. Myös seksiin pakottamisesta haaveili 22prosenttia vastanneista, kun kaikkien vastanneiden keskiarvo oli vain 13prosenttia.

30-40-vuotiaidenvastaukset poikkesivat jo reilusti nuorempien haaveista.

Keski-ikää lähestyvätfantasioivat kolmen kimpasta, tuntemattomasta kumppanista ja itseä nuoremmastakumppanista. 41-50-vuotiailla vastaukset olivat melkein päinvastaisia kuinnuorilla, sillä esimerkiksi alistaminen, seksiin pakottaminen ja sitominenkiinnosti selvästi keskimääräistä  vähemmän. Toisaalta tuntematonkumppani, kolmen kimppa, itseä nuorempi partneri, ulkopuolisen tirkistely jatyökaveri olivat vastaavasti kuumimpia fantasioita.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi »