Kauneus & Terveys

Syö itsellesi kauniimpi ja heleämpi iho!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
Oslo SkinLab
Ihon kimmoisuudelle ja terveydelle tärkeän kollageenin tuotanto alkaa laskea jo kolmikymppisenä. Bloggaaja ja personal trainer Anna Saivosalmi on käyttänyt Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhetta säännöllisesti kahden kuukauden ajan, ja on huomannut selvän muutoksen ihossaan.

Nelikymppisen Annan iho voi nyt hyvin kuluneesta talvesta ja pakkasesta huolimatta. Aamuisin tyynynkuvia ei ole enää kasvoilla ja juonteet ovat Oslo Skin Lab Solution kollageenijauheen käytön myötä pysyneet poissa.

Anna ei voinut kuvitella, mitä muutoksia lyhyessäkin ajassa hänen ihossaan voisi tapahtua. Rypyt vähenivät Visia-ihoanalyysin mukaan 20 prosenttia ja ero oli silminnähden selvä.

Kun ystäväni huomasivat, että käytän Oslo Skin Labin kollageenijauhetta, he ihmettelivät, että toimiiko se ja saako sillä näkyviä tuloksia. Olen joutunut vakuuttelemaan, että sisäisesti nautittu kollageeni todella toimii. Myös kosmetologini totesi muutokset, ja hänkin oli hyvin yllättynyt, että ne näkyivät niin nopeasti. Siksi olen halunnut ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä, Anna kertoo.

Annan ihomuutos näkyy myös Visia-analyysin kuvista. Annan kuvia ei ole siloteltu tai photoshopattu eli lähikuvissa hänen kasvonsa ovat juuri sellaisena kuin ne tällä hetkellä ovat. ”Elämä saa näkyä ja vanhenemista en pelkää, mutta miksen antaisi iholleni sitä, mikä saa sen voimaan hyvin ja näyttämään heleältä.”

Marjasmoothiella heleyttä iholle

Kosmetiikan avulla ihoa voi hoitaa ulkoapäin, mutta ihon kuntoon vaikuttavat myös sisäiset tekijät. Kokeile Annan kauniin ihon marjasmoothie-ohjetta!

Voit edistää ihon hyvinvointia sisäisesti ja nauttia kollageenin ravintolisänä. Käteviin annospusseihin pakattu Oslo Skin Labin kollageenijauhe on helppo nauttia esimerkiksi smoothien yhteydessä.

Annan lempismoothie on rakennettu kotimaisista marjoista: mansikoista, mustikoista, herukoista, puolukoista ja vadelmista. Marjat ovat myös oikeita terveyspommeja ja niiden sisältävät aineet kuten antioksidantit, flavonoidit ja vitamiinit auttavat myös ihoa voimaan hyvin.

Marjojen C-vitamiini ehkäisee ikääntymiseen liittyvää ihon kuivumista ja ryppyjä. Mustikan sisältämät antosyaanit tukevat ihon aineenvaihduntaa virkistämällä hiussuonien toimintaa ja antioksidantit suojaavat ihosoluja hapettumisen haitoilta. Mustaherukan siemenöljyn on taas havaittu helpottavan atooppista ihottumaa. Voit siis syödä itsellesi kauniimman ja heleämmän ihon!

Kauniin ihon Smoothie

Mansikoita pakkasesta (pakasteita tai tuoreita)

•Mustikoita pakkasesta

•Puolukkaa pakkasesta

•Herukoita pakkasesta

•Banaani

•Noin 2 dl rahkaa/luonnonjogurttia

• Pieni kourallinen saksanpähkinöitä

•Loraus appelsiinimehua/vettä

•Oslo Skin Lab -kollageenijauhetta

Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi. Nauti aamu- tai välipalana ja anna ihon kukoistaa!

The Solution -kollageenijauhe on tutkitusti* tehokas ja turvallinen

Sisäisesti nautitun kollageenin hyödyt pätevät muuhunkin kuin kasvojen ihoon: myös kaula, kädet, käsivarret ja reidet ovat kehon osia, jotka hyötyvät ihon sisäisestä hoitamisesta. Selluliitti on yksi ongelmakohdista, joihin kollageenijauhe tehoaa.

Oslo Skin Labin Anti-Wrinkle The Solution -jauheessa käytetty Verisol®-kollageeni on *tutkitusti tehokasta.

Yhden pussin päiväannos riittää ja se sisältää 2,5 g hydrolysoitua kollageenijauhetta. Annoksessa ei ole lisäaineita, rasvoja eikä hiilihydraatteja.

Verisol®-kollageeni on tyypin 1 kollageenia, joka on hydrolysoitu: se on pilkottu peptideiksi eli aminohappoketjuiksi. Pilkkominen tapahtuu entsyymien avulla ja on tuotteen ryppyjä madaltavan vaikutuksen kannalta oleellinen vaihe tuotteen valmistuksessa.

Tilaa nyt tarjoushintaan Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhetta!

Kokeile Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhetta: Terve.fi:n lukijat saavat ensimmäisen The Solution -pakkauksen tarjoushintaan 14.30 €.

Tuote toimitetaan pakkauksessa, josta löytyy 28 annospussia. Päivittäinen annos on helppo napata mukaan ja nauttia se itselle sopivaan aikaan. Tee tilaus täältä.

Toimitus on ilmainen. Saat alennuksen valitsemalla jäsenyyden, jossa ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa. Tuotteella on 14 päivän täysi palautusoikeus.

Lue lisää Annan blogista

Julkaistu: 31.1.2019