Romanttinen miniloma omassa kotikaupungissa on parasta parisuhteen laatuaikaa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Radisson Blu
Romanttinen miniloma omassa kotikaupungissa on parasta parisuhteen laatuaikaa
Sarjayrittäjä ja kahden villin pojan äiti Heidi Ekholm-Talas karkasi miehensä kanssa minilomalle Radisson Blu Royal Hoteliin kotikaupungissaan ja kirjasi parhaat vinkit ylös.
Julkaistu 25.6.2018

"Pienten lasten vanhemmat unohtavat usein viettää yhteistä aikaa. Jos isovanhemmat eivät ole apuna, kannattaa perustaa ystäväperheiden kanssa hoitorinki, jonka avulla jokainen ringin jäsen pääsee viettämään puolisonsa kanssa kahdenkeskistä aikaa.

Radisson Blu Royalin terassi houkuttelee aurinkoisena päivänä.

Muutamat ystäväni ovat käyneet puolisonsa kanssa minilomilla jo useamman vuoden omassa kotikaupungissaan Helsingissä. Näillä ystävillä menee parisuhteessaan hyvin. Me päätimme mieheni kanssa yhdistää hotelliyöpymisen synnytyskurssin yhteyteen. Kurssi on kahtena päivänä peräkkäin Kampissa, vastapäätä Radisson Blu Royal Hotelia. Mikä sen parempaa, kuin nauttia hyvästä ruoasta, hotellin palveluista ja kahdenkeskisestä ajasta sekä kävellä minuutissa kurssille.

Huvituksia ja ostosmahdollisuuksia

Halusitpa minilomaltasi kulttuuria, huvituksia tai shoppailua, niin kaikki löytyvät käytännössä kulman takaa. Design District on aivan kävelyetäisyydellä kuten myös monet tavaratalot. Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Se levittäytyy Punavuoresta Kaartinkaupungin, Kampin ja Ullanlinnan suuntaan.

Ihanaa päästä valmiiseen pöytään

Ihana parsarisotto!

Nautimme kolmen ruokalajin myöhäisen lounaan Grill It! -ravintolassa. Söin ihanan Vegetarian -menun, johon kuului alkuruokana kuohkeaa parsakeittoa ja varhaisperunasalaattia, pääruoaksi parsarisottoa ja valkoista parsaa sekä jälkiruoksi paahdettua valkosuklaamoussea. On ihanaa syödä rauhassa kunnon ateria oman puolison kanssa ja jutella elämänmenosta.

Ylellisyyttä ja hemmottelua sviitissä

Majoituimme kahdeksanteen kerrokseen, jossa on sviittejä. Tyylikkäät sviitit tarjoavat ylellisyyttä ja hemmottelua arjessa ja tärkeinä hetkinä. Sviittityyppejä on neljää eri kokoluokkaa, joista suurimmat ovat Royal- ja Presidentti-sviitit. Me majoituimme Executive-sviittiin, joka on 48 m2. Sinne mahtuu neljä henkeä hyvin, eli myös perheloma lasten kanssa onnistuu hienosti.

Executive-sviitissä on hyvin tilaa neljälle.

Uskalla käyttää huonepalvelua

Illalla emme jaksaneet lähteä ravintolaan, joten tilasimme ruoat huoneeseen. Rakastan parsaa ja siksi tilasin huonepalvelusta parsaa hollandaise ja sipulipiirasta sekä jogurtti-pannacottaa mansikoilla. Samalla katsoimme elokuvaa “Mies joka antoi”. Siinä David Wozniak (Vince Vaughn) saa tietää olevansa 533 lapsen isä. Elokuvia tulee katsottua erittäin harvoin, joten oli tosi mukava katsoa kevyttä komediaa, johon liittyi myös raskaus ja lapset.

Kunnon yöunet

Lapsiperheessä monet kärsivät unenpuutteesta ja katkonaisista yöunista. Aktivisuusrannekkeen mukaan nukuin hotellissa lähes 8 tuntia, josta melkein 6 tuntia syvää unta. Harvinaista herkkua! Radisson Blun unikonsepti mahdollistaa yksilöllisen tyynyn ja peiton valinnan. Blu Dreams -unikokemuksen lähtökohtana on Suomen Radisson Blu Hotelleille kehitetty oma Magic Bed® -vuode. Siinä nukkujaa hyväilee yksilöllisesti mukautuva älypatja, jonka materiaali reagoi kehon lämpöön ja painoon. Myös selkä- ja jalkahierontalaitteita on tilattavissa. Jalkahierontalaite oli juuri silloin varattuna, joten mieheni sai toimia jalkahierojana. Pelkästään hyvien yöunien takia kannattaa harkita hotelliöitä silloin tällöin.

Superaamiaisella paikallisia makuja

Aamiaisella on mistä valita.

Radisson Blun aamiaiset ovat aina lunastaneet lupauksensa. Erillishintaan saatavilla oleva Super Breakfast® on suuresti kiitelty, runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen, joka koostuu tuoreista ja raikkaista tuotteista sekä paikallisista mauista ja hotellien omista erikoisherkuista. Super Breakfast sisältyy huonehintaan Business Class -huoneluokasta ylöspäin. Jollet aamulla ehdi nauttimaan buffet-aamiaista, tarjotaan veloituksetta mukaan Grab and Run -aamupala, johon kuuluu hedelmää, energiapatukoita ja juotavaa. Aamiaiselle voi mennä vaikka koko perheen voimin, vaikka ei asuisi hotellissa. Aamiainen maksaa 21 e/hlö.

Hyvä lahjaidea

Monesti babyshowereissa ostetaan lahja vauvalle tai äidille. Miltä kuulostaisi hotelliyö vanhemmille, joka muistuttaisi myös heitä parisuhteen tärkeydestä? Kun parisuhde voi hyvin, on lapsella hyvä kasvaa. Tarjoa porukalla tuoreille vanhemmille Radisson Blu Royal kokemuksia ja voitte olla varmoja, että lahjasta on iloa.”

Radisson Blu Royal sijaitsee ihan Helsingin keskustassa.
Kommentoi »