Terve.fi

Hanki verkkokurssi ja rakastu voimaharjoitteluun! Voimavalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n uusi kurssi innostaa ja tuo tuloksia

MAINOS
Hanki verkkokurssi ja rakastu voimaharjoitteluun! Voimavalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n uusi kurssi innostaa ja tuo tuloksia
Haluatko innostua voimaharjoittelusta ja saada tuloksia? Osta voimavalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n uusi verkkokurssi Rakastu voimaharjoitteluun ja onnistut!
Julkaistu: 22.9.2020

Rakastu voimaharjoitteluun -kurssi on voimaharjoittelu- ja hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n yhteinen verkkokurssi kaikille, jotka haluavat innostua voimaharjoittelusta ja saada siitä enemmän irti. Kurssi maksaa 49 euroa ja se kestää kahdeksan viikkoa.

Voimavalmentaja Joni Jaakkola on Optimal Performance -yhtiön toimitusjohtaja. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa ja pitää Väkevä elämä - viisaampi mieli, vahvempi keho -podcastia.

Haluatko innostua voimaharjoittelusta ja saada tuloksia? Rakastu voimaharjoitteluun -verkkokurssi on kuin sinulle tehty, jos

 • haluat päästä hyvään kuntoon, olla virkeämpi, vahvempi ja terveempi, mutta et oikein tiedä, miten aloittaa harjoittelun.
 • olet ehkä joskus käynyt kuntosalilla, mutta punttien nostaminen ja lihaskunnon kehittäminen ovat silti sinulle vähän vieraita asioita.
 • innostut välillä käymään salilla, mutta sitten se aina jostain syystä jää.
 • käyt kyllä salilla ja treenaat säännöllisestikin, mutta olet epävarma siitä, miten voimaharjoittelussa saa oikeasti parempia tuloksia.
 • jännität kuntosalilla käymistä tai treenaamista ja haluat perehtyä voimaharjoitteluun ja parhaisiin harjoituksiin omassa rauhassa.
 • olet kiireinen. Haluat treenata siihen aikaan ja siinä paikassa kuin sinulle sopii.

Osta kurssi TÄÄLTÄ ja pääset aloittamaan treenaamisen vaikka heti!

Jokainen treeniohjelmaan valittu liike on turvallinen, tehokas ja helppo tehdä.

Kahdeksan viikon verkkokurssista saat kaiken tämän:

 • Kaksi erilaista, tehokasta ja helppoa treeniohjelmaa.
 • Tarkan opastuksen liikkeistä, joita treeniohjelmiin sisältyy.
 • Tulostettavat ohjeet, jotka voit ottaa mukaasi kuntosalille.
 • Tietoa ja innostusta, jotka auttavat tekemään voimaharjoittelusta osan elämääsi.
 • Tuloksia. Kun noudatat treeniohjelmaa, huomaat pian edistystä.
 • Uutta sisältöä elämään, jopa uuden elämäntavan. Opit nauttimaan voimaharjoittelusta ja tekemään sitä turvallisesti ja tavoitteellisesti.
Verkkokurssilla saat myös tietoa kuntoilijan ravitsemuksesta ja voimaharjoittelua tukevasta liikunnasta.

Voiko kurssille osallistua kotona?

Rakastu voimaharjoitteluun -kurssi on tarkoitettu kuntosalilla tehtäväksi. Kotona joutuu vähän soveltamaan, sillä välineinä käytetään muun muassa vastuskuminauhaa, käsipainoja/kahvakuulaa ja tankoa painoineen. Jumppapallon voi halutessaan korvata vaikka rahilla.

Miten kurssille pääsee?

Verkkokurssi maksaa 49 euroa. Kun maksat kurssin, voit aloittaa sen heti. Saat ensimmäisen treeniohjelman ja tarkemmat ohjeet. Innostavaa treeniä!

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ

1 kommentti