Terve.fi

Hanki verkkokurssi ja rakastu voimaharjoitteluun! Voimavalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n uusi kurssi innostaa ja tuo tuloksia

MAINOS
Hanki verkkokurssi ja rakastu voimaharjoitteluun! Voimavalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n uusi kurssi innostaa ja tuo tuloksia
Haluatko innostua voimaharjoittelusta ja saada tuloksia? Hanki voimavalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n uusi verkkokurssi Rakastu voimaharjoitteluun ja onnistut!

Rakastu voimaharjoitteluun -kurssi on voimaharjoittelu- ja hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkolan ja Terve.fi:n yhteinen verkkokurssi kaikille, jotka haluavat innostua voimaharjoittelusta ja saada siitä enemmän irti. Kurssi kestää kahdeksan viikkoa.

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yhtiön toimitusjohtaja. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa ja pitää Väkevä elämä - viisaampi mieli, vahvempi keho -podcastia.

Verkkokurssista saat:

  • Kaksi erilaista, tehokasta ja helppoa treeniohjelmaa
  • Tarkan opastuksen liikkeistä, joita treeniohjelmiin sisältyy.
  • Tulostettavat ohjeet, jotka voit ottaa mukaasi kuntosalille.
  • Tietoa ja innostusta, jotka auttavat tekemään voimaharjoittelusta osan elämääsi.
  • Tuloksia. Kun noudatat treeniohjelmaa, huomaat pian edistystä.
  • Uutta sisältöä elämään, jopa uuden elämäntavan. Opit nauttimaan voimaharjoittelusta ja tekemään sitä turvallisesti ja tavoitteellisesti.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi ja treeniohjelmat on tehty sinulle, jolle kuntosaliharjoittelu on vähän vierasta. Et ole ehkä koskaan käynyt kuntosalilla tai käynyt siellä vain harvakseltaan ja kausiluontoisesti. Olet saattanut treenata salilla silloin tällöin, mutta tuloksesi eivät ole olleet kovin hyviä.

Treeniohjelma sopii myös vähän kokeneemmille salikävijöille, jotka haluavat saada parempia tuloksia.

Miten kurssille pääsee?

Verkkokurssi maksaa 49 euroa. Kun maksat kurssin, voit aloittaa sen heti. Saat ensimmäisen treeniohjelman ja tarkemmat ohjeet. Innostavaa treeniä!

Hanki kurssi

Julkaistu: 22.9.2020
1 kommentti