Terve.fi

Puhtaiden, ravinteikkaiden ravintolisien aika

Puhtaiden, ravinteikkaiden ravintolisien aika

Nykypäivänä on aiheellista kiinnittää huomioita syömänsä ravinnon laatuun ja puhtauteen.
Mainos

Kaupallinen yhteistyö: Terranova

Nykypäivänä on aiheellista kiinnittää huomioita syömänsä ravinnon laatuun ja puhtauteen. Yhä useampi ei halua ylimääräisiä lisä-, säilöntä- tai torjunta-aineita kehoonsa ruuan tai juoman kautta. Samalla kannattaa huomioida myös se, kuinka paljon ylimääräisiä ja tarpeettomia lisä- ja täyteaineita saamme käyttämistämme vitamiinivalmisteista ja ravintolisistä. Valitsemalla 100 % luonnollisia ravintolisiä, voi luottaa siihen, että keho tunnistaa sille tarjotut ravinteet ja pystyy myös hyödyntämään ne tehokkaammin.

Kapseli täynnä ravinteikkaita kasveja

Lisäaineettomuus ja luonnollisuus, synergisyys sekä ravinnerikkaus ovat Terranova-ravintolisäsarjan kulmakiviä. Tuotteet koostuvat luomu- ja villilaatuisista kasvijauheista, sekä korkealuokkaisista vitamiineista, antioksidanteista ja muista terveysvaikutteisista ainesosista.

Lisä- ja täyteaineiden sijasta kapselit ovat pullollaan ravinnerikkautta tuorepakastekuivattujen marjojen, tummanvihreiden vihannesten, rohdoskasvien ja lääkinnällisten sienten muodossa. Tämä Magnifood-kasvijauheyhdistelmä on jokaisessa ravintolisässä tuotekohtainen ja toimii siinä spesifisti parantaen ainesosien imeytymistä ja toimintaa kehossa. Tätä ominaisuutta ei luonnollisesti löydy tavanomaisilta täyteaineilta. Esimerkiksi Living Multinutrient -monivitamiinin vitamiinit ja kivennäisaineet vievät 30 % kapselitilavuudesta. Terveysvaikutuksettomien lisäaineiden sijaan loput 70 % kapselista täyttää tuorepakastekuivatut rohdokset, jotka synergisoivat vitamiinien toiminnan kehossa optimaaliseksi.

Monien ainesosien älykästä yhteistyötä

Kun ravintolisä koostuu useista erilaisista kasveista ja rohdoksista, muodostuu niiden yhteisvaikutuksena kehossa synergistisiä ja monipuolisia terveyshyötyjä. Tämä synergia löytyy myös Terranovan ravintolisissä; tuotesuunnittelussa on yhdistetty ikivanhaa ja myös uutta tietoa kasvien yhteistoiminnallisista vaikutuksista hyvinvoinnille.

Tuotesarjan rohdokset ovat tuorepakastekuivattuja, ja ne aktivoivat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, sekä tiedottavat soluillemme mitä valmisteiden sisältämillä vitamiineilla, kivennäisaineilla ja antioksidanteilla tehdään. Tuorepakastekuivaus on hellävarainen menetelmä, joka säilöö kasvin herkän biokemiallisen ravintosisällön lähes alkuperäisenä. Terranovan laaja tuotevalikoima sisältää ravintolisät moneen eri tarpeeseen aina vitamiineista ja kivennäisaineista ruoansulatuskanavan terveyttä tukeviin valmisteisiin sekä superfood-jauhesekoituksiin. Tuotteet eivät sisällä soijaa, hiivaa, maitoa, sokeria tai makeutusaineita. Kaikki ravintolisät soveltuvat sekä kasvissyöjille että vegaaneille.

Lue lisää: www.terranova.fi

Lue myös:

Monipuolista ruokavaliotasi ja tasapainota suolistoasi

Julkaistu: 1.11.2017