Terve.fi

Poliklinikka.net sai Millennium-tunnustuspalkinnon

Poliklinikka.net sai Millennium-tunnustuspalkinnon

Poliklinikka.net on saanut arvostetun Millennium-tunnustuspalkinnon yhtenä kolmesta oululaisesta hankkeesta osoituksena www:n ja Internetin ihmisläheisestä ja innovatiivisesta soveltamisesta.
Mainos

Tunnustuspalkinnon myönsivät Millennium-palkintosäätiö, Oulun kaupunki ja Oulun kauppakamari. Palkitut hankkeet valittiin yhteistyössä Oulun yliopiston, Tekesin ja VTT:n kanssa.

Palkitut hankkeet valittiin ennalta sovittujen kriteerien mukaan. Hankkeita tarkasteltiin niiden innovatiivisuuden, laajuuden, yleishyödyllisten tavoitteiden sekä ihmisten arkipäivään kohdistuvien vaikutusten perusteella.

- Tunnustuspalkinnon saaneet hankkeet ovat kaikki onnistuneet erinomaisesti hyödyntämään www:tä ja Internetiä ihmisläheisesti ja innovatiivisesti. Toivomme, että nämä hankkeet toimivat hyvinä esimerkkeinä teknologiasta, jonka avulla on voitu parantaa elämänlaatua, Millennium-palkintosäätiön puheenjohtaja Jaakko Ihamuotila sanoo.

Palkinto luovutettiin Coronaria Oy:lle 17.3.2005 Oulussa järjestetyssä juhlatilaisuudessa, jossa oli läsnä myös www:n keksimisestä vuonna 2004 palkittu Sir Tim Berners-Lee.

Millennium-palkintosäätiö on itsenäinen, vuonna 2002 perustettu säätiö, jonka tavoitteena on edistää ihmisten elämänlaatua parantavaa tieteellistä tutkimusta teknologian alalla. Säätiön toimintaa tukevat ja rahoittavat yksityinen ja julkinen sektori yhteistyössä. Säätiö jakaa joka toinen vuosi maailman suurimman, miljoonan euron arvoisen teknologiapalkinnon.

Poliklinikan kävijämäärät voimakkaassa kasvussa

Poliklinikka.net on kolme vuotta sitten perustettu kokonaisvaltainen palvelu Internetin käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä, elämänlaadusta, sairauksista ja niiden omahoidosta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä MTV3 Internetin kanssa, joka tarjoaa julkaisualustan palvelulle. Tällä hetkellä Poliklinikka.net on Suomen toiseksi suurin terveyspalvelu Internetissä ja sen kävijämäärät ovat voimakkaassa, jo yli 100 prosentin, vuosittaisessa kasvussa. Kuukausittain noin 200 000 eri kävijää käy Poliklinikka.netissä, mikä kertoo käyttäjien luottamuksesta ja tarpeesta palvelulle. Tulevaisuudessa Poliklinikka.net –palvelua tullaan kehittämään määrätietoisesti laajimmaksi kuluttajille suunnatuksi terveyspalveluksi kansainvälistenkin mittapuiden mukaan.

Poliklinikka.net –palvelua tuottaa oululainen Coronaria Oy, joka on vuonna 1988 perustettu media-alan asiantuntijayritys. Coronaria Oy:n toimiala on lääketieteellisten julkaisujen kustannustoiminta, uusmediaosaaminen ja sisällöntuotanto. Coronaria Oy on yksi Suomen nopeimmin kehittyvistä terveydenhuollon sektorille painettujen ja sähköisten julkaisujen sisällöntuottajista.

Julkaistu: 28.6.2006