Kauneus

Pisamat, itsevarmuus, elinvoimaisuus - Lukijat paljastavat kauneimmat piirteensä

Kaikissa meissä on kauniit puolemme - ulkoisesti ja sisäisesti. Niinpä kysyimme helmikuun kuukausikisassa lukijoiden kauneimpia piirteitä. muutamia upeita poimintoja vastauksista.

Teksti K&T-toimitus
Kuvat Thinkstock
26.1.2016

“Pisamat!”

“Kynnet, ehdottomasti. Vahvat, pitkät ja kaunismuotoiset.”

“Mielestäni kaunista minussa on meikittömät kasvoni. Ripset minulla on olemattomat ja pari näppyäkin löytyy, mutta ilman ripsiväriä ja meikkikerrosta tunnen olevani kauneimmillani ja yleensä parin meikittömän päivän jälkeen alan arvostamaan luonnollista kauneuttani.”

“Itseasiassa olen aika tyytväinen mun nilkkohin ja käsiin.”

“Minussa on kauneinta silmät, jotka ovat nauravaiset ja samaan aikaan lempeät.”

Lue myös: Kauniin hymyn salaisuus

“Vielä kauniimman minusta tekee se, että en ole liian ankara ulkonäköni suhteen. Kun itse oppii viihtymään ilman meikkiä luonnollisena, muutkin huomaavat sen.”

“Klassiset kasvot, pitkä kaula, pitkät jalat ja kaurismaisen herkkä olemus. Ulkoisesti. Mieheni vastasi, että lämmin sydämeni.”

“Ulkoisesti: minulla on paksut, vahvat, hyväkuntoiset hiukset. Sisäisesti: olen hyvin empaattinen ihminen. Hiuksistani ja empatiakyvystäni olen saanut monesti kehuja.”

Vastauksissa korostui myös sisäinen kauneus

“Minussa on kauneinta se, että olen ystävä ystävälle. Luonteen lempeys on piirre, jota arvostan itse ja jota – näin ainakin uskon – arvostavat myös ystäväni.”

“Ehkä positiivisuus ja iloinen elämänasenne. Hymyilen paljon. En osaa olla masentunut koskaan.”

“Se että huolehdin kykyjeni mukaan myös lähimmäisistäni, erityisesti aika vanhasta mummostani.”

“Ulkoisesti kauneinta on elinvoimaisuus ja toiveikkuus. Sisäisesti kauneinta on kyky kohdata toinen ihminen, nähdä hänen ainutlaatuisuutensa – olemalla aidosti läsnä ja kuuntelemalla häntä.”

Lue myös: 5 vinkkiä kohti sisäistä kauneutta

“Jokainen mukava ihminen on kaunis. Ilkeissä ihmisissä näkee huonoja puolia myös pinnallisesti, toisin kuin mukavissa ihmisissä näkee kauneuden kannalta vain niitä parhaimpia puolia. Hoitotyössä olen huomannut tämän asian. Koen itseni kauniiksi jokaisena päivänä jolloin olen tehnyt hyviä asioita, koska omat hyvät asiani heijastuvat muista ihmisistä takaisin minuun kuin peilin kautta. Silmät ovat sielun peili, samoin kuin muiden ihmisten heijastuksesta näkee oman kauneutensa!”

“Kaikista kauneinta minussa on se energia, jonka virtaus kasvaa ja kasvaa aina, kun pääsen sopusointuun oman sisäisen viisauteni kanssa. Energia, jonka saan katsoessani itseäni, toisia, ympäristöäni ja elämääni hyväksyvin, rakastavin silmin.”

“Sisäinen kauneus ja hyvyys, joka huokuu ulkoisesti määrätietoisena itsevarmuutena. Herkkyys on minussa myös kaunista, joka huokuu hyvin vahvasti henkisellä tasolla. Kaunista on olla minä kokonaisuutena, ja arvostaa itseä.”

Paljon kiitoksia vielä kaikille vastauksia lähettäneille.

Lue myös:

Kauneus vai terveys- kumman valitset?

Pahin kauneusmokani, lukijat paljastavat

Kaunis juuri nyt

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi