Täältä pesee! Valitsimme vuoden 2020 parhaat hiusmallit

Täältä pesee! Valitsimme vuoden 2020 parhaat hiusmallit
Haaveiletko uudesta kampauksesta, muttet ole vielä uskaltanut kokeilla? Katso ideat eri pituuksille, innostu ja rohkaistu!
Julkaistu 11.3.2020

Paljon mahdollista

Pitkä tukka antaa eniten mahdollisuuksia erilaisiin kampauksiin. Toisaalta se vaatii eniten hoitoa, jotta näyttää kauniilta. Tehohoida ahkerasti etenkin, jos kiharrat tai suoristat paljon. Muista tasata latvat usein.

1. Raidat ja loivat kiharat saavat ohuenkin tukan näyttämään tuuhealta. 2. Hiuspannat ovat jälleen todella in ja sopivat moniin kampauksiin. Litteä malli ei nosta korvia hörölleen. 3. Kuohkea, iso tukka syntyy rullilla, muotovaahdolla, rakennesuihkeella ja föönaamalla hiukset pää alaspäin.
4. Niskaponinhäntä näyttää huolitellulta, kun hiuksiin levittää muotoiluvoidetta ja suoristaa ne raudalla. 5. Pocahontas-henkiset ranskanletit ovat leikkisä kampaus aikuiselle. Seuraavana päivänä saa laineet. 6. Sivukiehkura on kaunis yksityiskohta nutturakampauksessa. Tämä kampaus saa kiiltää öljyisesti.

Ei ole latvasta laho

Lyhyt tukka on myös helppo pitää hyvässä kunnossa: latvat eivät ehdi rispaantua, kun hiuksia leikataan usein. Myös värin radikaalikin vaihto on yksinkertaisempaa kuin pitkätukkaisella. Kokeile hiusasusteita ja laineita.

7. Korville ulottuva, sileä lyhyt malli toimii sekä keskijakauksella että taakse vedettynä wet-lookkina. 8. Kuin näyttelijä Audrey Tautou! Kun päälaelle jätetään hiusmassaa, sen voi muotoilla suoraksi, laineille tai kiharaksi. 9. Sivujakaus vai rockhenkinen etutöyhtö? Tämä leikkaus mahdollistaa molemmat!
10. Laineet ovat verraton lyhyen tukan kampaus. Käytä runsaasti kiiltovahaa. 11. Pastellisävyt pitävät pintansa. Roosan väri tekee hapsuisesta polkasta kiinnostavan. 12. Tiukasti kasvoja kehystävä malli korostaa piirteitä. Erityisen hyvä malli taipuisille hiuksille.

Pistä korvan taakse

Polkka on vuodesta toiseen muodikkain pituus. Se kehystää kasvoja kauniisti. Mitasta riippuen mallin saa sipaistua korvan taakse tai sidottua kiinni. Kysy kampaajalta, millainen leikkaus saa sinun hiustyyppisi kukoistamaan.

13. Peikkomaisen kuohkea pitkä polkka ja otsatukka kehystävät kauniisti kasvoja. 14. Ohuen tukan tyveen saa volyymiä, kun sitä taivuttaa tavallisesta poikkeavaan suuntaan. Rento, matta tyyli syntyy hiuspuuterilla tai puuterisuihkeella. 15. Pitkä polkka on monikäyttöinen mitta. Etuheitto onnistuu parhaiten ei ihan puhtaaseen tukkaan.
16. Piikkisuoran ohuen tukan unelmakampaus on tässä! Jos hiukset ovat taipuisat, silota ne muotoiluraudalla. 17. Pullasutimainen polkka on yhä hitti. Ryhdikäs leikkaus, raidat ja kiilto saavat sen näyttämään paksulta. 18. Laineet tuovat polkkaan volyymiä. Lämmin kulta on nyt muodikkain vaalea.

Kommentoi »