Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 21.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
21.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Hyvä itsetuntemus on kuin vakaa kallio, jolle on turvallista rakentaa elämää. Saturnuksen tehdessä kinkkistä kulmaa Auringolle planetaariset energiat kutsuvat sinut kääntymään sisäänpäin ja kohtaamaan itsesi myötätuntoisen linssin läpi. Riittää, jos vietät itsesi kanssa edes viiden minuutin mittaisen meditatiivisen hetken.

Härkä 20.4.–20.5.

On luonnollista haluta pysyä kartalla siitä, mitä maailmalla tapahtuu. Kuun ollessa kaloissa uutisvirta saattaa kuitenkin vaikuttaa huomattavasti mielialaasi. Jos voit vaikuttaa ympäröiviin tapahtumiin, tee se. Kuitenkin on myös todella hyväksyttävää panna oma hyvinvointisi muun edelle ja pitää pieni tauko uutisista.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Ihailijat pyörivät ympärilläsi samalla lailla kuin kärpäset pöydälle jääneen hedelmäsalaatin. Huomio voi olla imartelevaa, mutta nyt keskittymistäsi tarvitaan kasaantuneiden askareiden hoitoon. Onneksi olet oikea eläinradan ohjus, joka voi tarvittaessa toimia useammalla elämän osa-alueella samanaikaisesti.

Rapu 21.6.–22.7.

Luotko itsellesi kiireen tuntua? Älä hoputa itseäsi, vaan valitse tietoisesti levollisuus. Kohdallasi Neptunus voi tuoda tunteen, ettet tiedä mistä edes aloittaa purkamaan tehtäviä asioita. Tee lista ja käy purkamaan sitä. Auttaa jos keskityt vain yhteen asiaan kerrallaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinut valtaa tänään voimakas auttamisen halu Kuun nauttiessa ajastaan kaloissa. Ethän kuitenkaan tee sitä oman jaksamisesi kustannuksella? Erityisesti työpaikalla sädekehäsi kiillottuu haipakkaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet aina valmis ojentamaan auttavan kätesi. Niin tänäänkin, kun illan tullen Neptunuksen ja Kuun liitto saa sinut tuntemaan voimakasta myötätuntoa erästä henkilöä kohtaan. Hyvyys on parasta mitä toiselle voi antaa – ja kaiken lisäksi se on täysin ilmaista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Aina aika ajoin on hyvä pysähtyä tarkastelemaan, miten puhut itsellesi. Sanoja rakastava Merkurius saa tukea rakkaudelliselta Venukselta, joten tämän paremmaksi hetki ei muutu. Aloita listaamalla viisi asiaa, joista pidät itsessäsi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Tunnet itsesi todella eläväiseksi Kuun ollessa sektorilla, joka vastaa hetkessä elämisestä. Energinen ajanjakso kestää vielä reippaasti kolme päivää, kun Aurinko on tuomassa lisäbuustia merkissäsi. Ota siitä kaikki irti, äläkä jätä nyt asioita roikkumaan.

Jousimies 23.11.–21.12.

Perheen kanssa vietetty aika voi olla tänään kultaakin arvokkaampaa. Yhdessä tehden arkisetkin toimet muuttuvat merkityksellisiksi. Myös kaikki pyyteettömät palvelukset perheesi puolesta sopivat päivään Kuun ollessa myötätuntoisessa kaloissa.

Kauris 22.12.–19.1.

Olet kyllä sinnikäs sissi! Sinulla on selkeästi urallisesti joku tavoite, jota kohti kuljet päättäväisyys aseenasi. Reitin ei tarvitse olla helppo, mutta kaiken uurastuksen arvoinen. Dynaamiset planeetat lisäävät tahdonvoimaasi – ehkä palkinto jo siintää silmissäsi.

Vesimies 20.1.–19.2.

Verkostoituminen, minglaaminen ja suhteiden luominen ovat tämän päivän avainsanat. Venus tekee suotuisaa kulmaa urasta vastaavalle laskennalliselle pisteelle, jolloin sinulla on suorastaan hurmurivaihe päällä. Kaikki luomasi yhteydet saattavat hyvinkin auttaa sinua jatkossa.

Kalat 20.2.–20.3.

Olet puhtaasti omassa energiassasi, kun Aurinko ja Neptunus tekevät myönteistä kulmaa toisilleen. Ajelehdi siis virran mukana, luota intuitioosi, luo ja visioi. Tunne kuinka universumi kannattelee sinua.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi