Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 20.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
20.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Neptunuksen kolmio Auringolle on saattanut tuoda viime päivinä mukanaan roppakaupalla inspiraatiota. Kun samaan aikaan kiinnostaa niin moni asia, on hankala tarttua toimeen. Pystytkö ottamaan itsellesi omaa tilaa, jotta asiat voisivat saada selkeämmin muotoa päässäsi?

Härkä 20.4.–20.5.

Ensimmäisen neljänneksen kuun vaiheen myötä näyttää siltä, että viikko ei ala rennoin rantein. Asiantuntevaa mielipidettäsi tarvitaan monessa paikassa ja saatat pelastaa tietämykselläsi ja rauhallisuudellasi useamman ihmisen päivän. Pääsi kestää hienosti paineen.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Saturnuksen kinkkinen kulma Auringolle muistuttaa sinua kaikista deadlineista, joita tulevaisuudessa häämöttää. Vastuun painaessa harteita ei auta kuin laittaa hihat heilumaan. Valitse tänään ehdottomasti ensin työ ja sen jälkeen huvi.

Rapu 21.6.–22.7.

Planetaarinen tunnelma on järkevä ja aikaansaava. Iltapäivällä Kuu tekee ohitusta Saturnukselle, mikä saattaa tuntua jopa siltä, että tunteita pitää hieman pidätellä. Toisaalta viikko lähtee hyvin käyntiin, kun aloittaa heti reippaalla asenteella ja tekemisen meiningillä.

Leijona 23.7.–22.8.

Rajat ja rajattomuus ovat tärkeä teema päivässäsi. Voisiko olla niin, että se asia, jota pelkäät eniten, onkin jotain, mitä sisimmässäsi toivot kaikkein hartaimmin? Kuu siirtyy illan tullen kaloihin ja tekee samalla ohituksen Saturnukselle. Saatat kohdata ensin itse kehittelemäsi rajat ja lopulta avata mielesi kaikille sen eri mahdollisuuksille.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat tuntea inspiroituneesi ihmisistä, jotka ovat ympärilläsi. Neptunuksen tukiessa työhön liittyvää sektoria kutsumustaan toteuttavat läheiset saattavat avata sinussakin tutkimattomia alueita. Mistä tunnistat kutsumuksen? Kuinka menet sitä kohti?

Vaaka 23.9.–22.10.

Kuinka järkevästi olet käyttänyt viime aikoina rahaa? Raha-asioissa on voinut olla muuttuvia tekijöitä Uranuksen vaikutuksesta. Tilanne näyttää tasaantuvat jo ennen viikonloppua. Kuitenkin joitain yllätyksiä voi olla vielä luvassa, joten kiristä rahapussin nyörejä parhaasi mukaan.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Elämää ei voi elää riskittä, ja taidat olla valmis ottamaan melko suuriakin sellaisia. Ensimmäisen neljänneksen kuu auttaa sinua tekemään paineen alla parhaimmat päätökset, mutta Uranus taas voi tuoda yllättäviä tilanteita. Harkitse siis kuitenkin tarkkaan, mikä riski on sen ottamisen arvoinen.

Jousimies 23.11.–21.12.

Ystävyys kunniaan! Sinulla taitaa olla aika upea ystävä, joka tukee sinua aina saavuttamaan sellaisen tulevaisuuden, mistä unelmoit. Hänen kannustuksensa on tainnut mennä perille, sillä voit huomata asioiden lutviutuvan pikkuhiljaa eduksesi. Kiitä ystävääsi hänen arvokkaasta tuestaan.

Kauris 22.12.–19.1.

Käveleminen pois liian kuormittavasta tilanteesta ei ole luovuttamista, vaan itsesi arvostamista. Planetaariset kuviot taivaalla näyttävät kovin vaativilta, eikä suurin osa taisteluista edes ole sinun sodittavanasi. Iltapäivällä Kuun ohittaessa Saturnuksen tulet tietoiseksi omista rajoistasi ja taidat rohkaistua sanomaan ne ääneen.

Vesimies 20.1.–19.2.

Löydät tänään uusia puolia itsestäsi, kun työhön liittyvissä asioissa joudut pelastamaan tilanteen jos toisenkin. Nyt ei ole aika epäröidä, vaan poistaa kaikki esteet ja tehdä parhaasi tavoitteidesi saavuttamiseksi. Lopussa kiitos seisoo.

Kalat 20.2.–20.3.

Planeetoiden luoma ilmapiiri on tänään moneen suuntaan repivä. Kuu siirtyy illan tullen merkkiisi, minkä myötä haluat todennäköisesti eristäytyä omiin oloihisi. Hetki itsesi kanssa voikin auttaa sinua löytämään taas selkeyden sekä omat voimavarasi.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi