Voi hyvin

Päivähoroskooppi 2.10.2023

Päivähoroskooppi 2.10.2023
Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!
1.10.2023

Oinas 21.3.–19.4.

Intohimoinen Marsin ja Venuksen sekstiili herättää intohimon liekit palamaan. Sovi illalle treffit, vietä aikaa rakkaan kanssa tai nauti omasta sensuellista seurastasi. Pieni flirtti pitää nuorekkaana!

Härkä 20.4.–20.5.

Päivän aikana voit huomata kaipaavasi pientä piristysruisketta elämääsi. Ehkä lyöt ällikällä kaikki pukeutumalla tyylillesi epäuskollisesti? Tai ehkä viime kampaaja kerrasta alkaa olla aikaa? Kuun voimistama Uranus on enemmän kuin valmis yllättämään kaikki.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Herkkä suurkolmio aktivoi vesielementin kartallasi. Näin luova, intuitiivinen ja herkkä tunnelma kulkee matkassasi koko päivän. Maailma on täynnä piilotettuja merkkejä niille, jotka ovat niitä valmiina vastaanottamaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinusta on kuoriutunut viime aikoina oikea sosiaalinen perhonen. Kalenterisi täyttyy nyt erilaisista kokoontumisista ja tapaamisista. Kalenteroi itsellesi aikaa oleskeluun kotona – se on edelleen paikka, missä lataudut kiireen keskellä.

Leijona 23.7.–22.8.

Kaunis suurkolmio taivaalla pitää huolen siitä, että työasiat rullailevat seuraavat kolme päivää omalla painollaan. Nauti hyvästä flow'sta ja mukavasta tekemisen meiningistä. Talousasiat saattavat jarruttaa muuten upeasti virtaavaa energiaasi, mutta niihin tulee selvennystä nopeammin kuin uskallat toivoa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko sinusta siltä, että et tule kuulluksi tai et osaa ilmaista itseäsi oikein? Neptunus hankaloittaa kommunikointia enää pari päivää, minkä jälkeen ajatukset tuntuvat varmasti kirkkaammalta. Ehkä siksi mielesi kaipaa irtiottoa. Saatat haluta varata ansaitun reissun kaukomaille tai uppoutua kirjan mielikuvitusmaailmaan.

Vaaka 23.9.–23.10.

Jokapäiväisessä arjessa haluat tuoda kauneutta, kepeyttä ja harmoniaa ympäröivään maailmaan siinä usein myös onnistuen. Tänään kuitenkin Kuu kutsuu sinut sukeltamaan syvälle pinnan alaisiin myrskyihin. Mikä elämässäsi kaipaa muutosta? Älä ummista siltä silmiäsi.

Skorpioni 24.10.–22.11.

On tärkeää varata aikaa ilottelulle, sillä ilman sitä elämä voi muuttua harmaaksi puurtamiseksi. Kuluvan päivän aikana saatat kokea haastavaksi tasapainoilla työn, suhteiden ja hauskanpidon välillä. Näinä hetkinä kysy itseltäsi, mitä sisäinen lapsesi haluaisi. Seuraa tätä ääntä.

Jousimies 23.11.–21.12.

Toiminnallinen Mars tuo kivasti säpinää elämääsi. Ystävänä olet suosittua seuraa ja askareita on paljon tehtävänä. Elämän ei tarvitse olla hidasta, jotta siitä voi nauttia. Nopeassa elämänrytmissä ympäröi itsesi kuitenkin niillä ihmisillä ja harrastuksilla, joista saat virtaa.

Kauris 22.12.–19.1.

Päivän aikana voit huomata olevasi normaalia tunteikkaampi, joten varo reagoimasta impulssien mukaisesti. Herkkyydestä kumpuaa kuitenkin luovuutta. Kuu nostaa tänään luovia puoliasi kauniisti esille. Mihin tekemiseen tai projektiin haluat kohdistaa tämän lahjan?

Vesimies 20.1.–19.2.

Ehkä olet jo pitkään halunnut tehdä muutoksia kotiisi? Hallitsijaplaneettasi Uranus, joka rakastaa muutosta, saa tänään toiminnan aloittamiseen kannustavaa energiaa Kuulta. Siivoa, järjestele tai sisusta kotisi uuteen uskoon. Uudelleenjärjestelyn jälkeen voit huomata itse puhdistuneesi samalla.

Kalat 20.2.–20.3.

Nopeista liikkeistään tunnettu Merkurius saa sinut käymään tänään ylikierroksilla. Mieli selkenee varmasti rakkaan läheisen tai harrastuksen seurassa. Jos kaipaat kuitenkin aikaa ennemmin itsesi kanssa, kirjoita päiväkirjaa.

Kommentoi »