Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 19.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
19.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Polttaako raha taskuissa? Jupiterin ja Kuun haastava dynamiikka voi antaa kohdallasi viitteitä siitä, että tänään tekisi mieli törsäillä yli varojesi. Pidä mielessä, että talouteen liittyvissä asioissa useimmiten maltti on valttia.

Härkä 20.4.–20.5.

Päivän tunnelma on melankolinen, mutta se voi tarkoittaa hyvää asiaa. Havainnoi, kuinka viima piiskaa ikkunaa, kynttilän liekki roihuaa ja villasukat tuovat lämmöllään lohtua. Tämä on niitä sunnuntaita, kun voi hyvillä mielin pysyä sisällä ja laittaa romanttista hömppää ruudulle.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Kuu vesimiehessä saattaa lisätä vapaudenkaipuutasi. Sellainen sisäinen tila, jossa tunnet voivasi hengittää, saattaa olla lähempänä kuin arvaatkaan. Vapaus on lopulta uskollisuutta itseäsi kohtaan. Miten voit olla lojaali itsellesi tässä ja nyt?

Rapu 21.6.–22.7.

Sunnuntai taitaa olla täynnä arjen iloa. Kodinaskareilla on varsin terapeuttinen vaikutus sinuun, kun Kuu ja Venus tekevät upeaa kulmaa touhukkaalle Merkuriukselle. Kun moppi luistaa, luistaa aikakin siivillä.

Leijona 23.7.–22.8.

Tarvitseeko joku läheisesi muistutusta omasta arvostaan? Kuun ollessa merkkiäsi vastapäätä voit myötäelää muiden tunteita normaalia voimakkaammin. Sano hänelle kauniita sanoja, jotka saattavat hyvin olla tärkeämpiä kuin uskotkaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kuu, Merkurius ja Venus tekevät tänään keskenään saumatonta yhteistyötä. Kohdallasi näiden vaikutus on kovin maadoittava ja luonnonläheinen. Ehkä metsäretket ovat sinulle parhaita lataamoja, joiden avulla tuleva viikko menee leikiten?

Vaaka 23.9.–22.10.

Kuun ja Venuksen myönteinen kulma lisää jo valmiiksi korkeaa estetiikan tajuasi. Kaikki tekeminen, missä tarvitaan hyvää värisilmää tai särmätöntä tyylitajua, sopii sunnuntaillesi täydellisesti. Taiteen eri muodot saattavat kutsua sinua nyt luokseen.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Kuun ja Jupiterin haastava kulma saattaa kohdallasi kertoa siitä, että uskomuksesi haastetaan tavalla tai toisella. Kuu on vesimiehessä, mikä auttaa sinua tutustumaan erilaisiin ajatuksiin normaalia avarakatseisemmin. Parhaimmassa tapauksessa ajatusmaailmasi laajenee kertaheitolla.

Jousimies 23.11.–21.12.

Kanssasi tulee muutenkaan harvemmin hiljaista hetkeä, mutta tänään olet suorastaan liekeissä. Merkissäsi oleva Merkurius saa lisäbuustia Kuulta ja Venukselta, minkä myötä saat kannustusta tunnustaa tunteesi eräästä asiasta. Puhu, kirjoita tai äänitä – kunhan mitään ei jää enää hampaankoloon.

Kauris 22.12.–19.1.

Olet ollut viime aikoina erityisen solidaarinen. Neptunuksen kaunis kulma Marsille kertoo kohdallasi siitä, kuinka olet valmis taistelemaan yhteisen hyvän eteen. Mikä on sinun tapasi tehdä maailmasta oikeudenmukaisempi paikka?

Vesimies 20.1.–19.2.

Kuun tehdessä kolmiota Venukselle saatat päästää irti emotionaalisesta lastista, jota olet kantanut mukanasi. Kuvio suosii myös jaettuja hetkiä läheisten kanssa. Nauti lämpimästä tunnelmasta.

Kalat 20.2.–20.3.

Ajattelusi saattaa olla tänään kovin abstraktia, minkä vuoksi mietteille on hyvä rakentaa raamit miellekartoin, listoin tai muulla itsellesi sopivalla tapaa. Ajattelun planeetta Merkurius saa tänään kuitenkin tukea muilta planeetoilta – olet oikealla suunnalla.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi