Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 18.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
18.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Tänään rikastutat elämääsi uusilla ideoilla Kuun siirtyessä vesimieheen. Ideoita saattaa tupsahtaa itse asiassa niin paljon, että vastassasi on oikea runsaudensarvi. Valitse näistä pari parasta, jatkojalosta ja nauti tuloksista.

Härkä 20.4.–20.5.

Näyttää siltä, että joulukuun alkuun saakka rutiinit tukevat arkeasi erityisen toimivasti. Älä luovu niistä siis tänäänkään, vaikka onkin lauantai. Järjestys tuo elämään turvaa ja vakautta, mistä härkänä tunnetusti nautit.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Kasvava kuun vaihe antaa sinulle virtaa tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia. Ehkä mielessäsi kiiltää pidempi reissu tai muu seikkailu, johon haluat varustautua mahdollisimman hyvin. Jaettu ilo on paras ilo tässäkin tapauksessa – suunnittele matka yhdessä tietyn henkilön kanssa ja aloita jo reissufiiliksestä nauttiminen.

Rapu 21.6.–22.7.

Kuu ohittaa tänään Pluton, eli tiedossa on melko syviä keloja. Ehkä tapetille nousee tietty auktoriteettihahmo. Miten hän on vaikuttanut sinuun ja miten hän vaikuttaa edelleen elämässäsi? Oletko oppinut jotain tärkeää hänen kauttaan?

Leijona 23.7.–22.8.

Kiinnitä katseesi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Millaisista asioista se koostuu? Kuun ohittaessa Pluton näet selvästi ne osa-alueet, joita olet vahingossa laiminlyönyt. Vaativatko ruokavalio, liikuntatottumukset tai henkiset harjoitukset päivitystä? Tartu toimeen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kotonasi saattaa olla paljon juoksevia asioita hoidettavanasi ja niiden tekeminen sujuu sinulta hymyssä suin. Kuun siirtyessä vesimieheen hoidat ehkä rutiineja yksilöllisellä tavallasi, eikä siinä ole muille sijaa tulla väliin riehumaan. Tuloksena on puhdas koti ja hyvä mieli.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vauhdistaan tunnettu Merkurius on liikkuvuutta tukevalla alueella aina joulukuun alkuun saakka. Lähde kylille ja koe lauantai-illan huuma. Suunnitelmat saavat tukea myös nautintoja rakastavalta Venukselta – ei muuta kuin glamoröösit ylle ja baanalle!

Skorpioni 23.10.–22.11.

Tänään sinun on mahdollista päästä yhteyteen haudattujen tunteidesi kanssa Kuun tehdessä ohitusta Plutolle. Hetki menee nopeasti ohitse, joten tartu siihen. Näiden tuntemusten on hyvä nousta esille mielesi tutkittavaksi, sillä syystä tai toisesta niiden käsittely on jäänyt keskeneräiseksi. Päivän jälkeen voit tuntea itsesi entistä eheämmäksi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Planetaariset kuviot johdattavat sinut pohtimaan arvojasi. Mitä arvostat? Miten voisit elää arvojesi mukaisesti? Miten osoitat arvostusta itseäsi kohtaan? Elä itsellesi totuudellista elämää ja järjestä se oman näköiseksi.

Kauris 22.12.–19.1.

Saturnuksen temppujen myötä jossain ryhmätoiminnassa, harrastuksessa tai ystäväporukassa on ollut viime aikoina turhan paljon vakavuutta. Kuun siirtyessä päivällä vesimieheen saatat saada uusia näkökulmia ja tarvitsemaasi keveyttä. Treenaa mielesi löytämään asioista aina hyviä puolia – se lisää varmasti elämäsi mielekkyyttä.

Vesimies 20.1.–19.2.

Oliko viime yönä vivahteikkaita unia? Ei mikään ihme, sillä unien ja alitajunnan sektori on kohdallasi todella aktivoitunut. Ole oman elämäsi freudilainen ja pohdi, mitä nämä unet mahtavat tarkoittaa. Ehkä opit jotain tärkeää itsestäsi.

Kalat 20.2.–20.3.

Sympaattinen luonteesi korostuu Neptunuksen saadessa myönteistä vaikutusta muilta planeetoilta. Myötätuntoa ja empatiaa ei ole koskaan tässä maailmassa tarpeeksi. Ripottele näitä jaloja tunteita ympäriinsä minne kuljetkin ja tunne sielussasi, kuinka hyvä lähtee kiertoon. Vielä tulee päivä, kun se palaa takaisin sinulle.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi