Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 17.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
17.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Ehkä joku haluaa leikkiä kanssasi kissaa ja hiirtä. Kyllä sinä leikin taidat, mutta se ei ole nyt prioriteettisi. Ajankuva on ollut paljon syvällisempi lokakuun loppupuolelta saakka. Samaan aikaan intuitiivisuutesi on ollut huipussaan, luotathan siihen.

Härkä 20.4.–20.5.

Muista kohtuus kaikessa, mitä päätät tehdä. Venuksen ja Kuun haastavan kulman vuoksi jotain voi nousta tietoisuuteesi, tai ehkä tunteet voivat olla muuten vaan herkässä. Lohdullinen ruoka, lämmin viltti ja kuppi kuumaa käteen – olisiko niistä tehty täydellinen perjantai-ilta?

Kaksonen 21.5.–21.6.

Sanasi ovat kuin hunajaa. Tähdet lupaavat erinomaista treffi-iltaa itsesi, ystäväsi tai mielitiettysi kanssa. Venuksen tuoman lisäbuustin ansiosta hurmaavuutesi on huipussaan aina joulukuun alkuun saakka. Keimaile, lirkuttele ja nauti flirtin täytteisestä tunnelmasta.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet ollut viime aikoina todella ahkera. Jottei elämä menisi pelkäksi ahertamiseksi, tänään on hyvä hetki heittää vapaalle. Sinulla on tänään hyvät mahdollisuudet olla tanssilattian kuninkaallinen tai ravintola-illallisen väripilkku – letkeyttä lantioon ja menoksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Venuksen ja Merkuriuksen suotuisa kulma vinkkaa, että tänään olisi hyvä hetki etsiä kaupungin parhaimmat kemut. Säihky tanssilattialla diskopallon lailla, fiilistele kulinaristisia ruokaelämyksiä tai päihitä muut keilahallin hohteessa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Löydät tänään itsesi jostain yllättävästä paikasta Uranuksen rohkaisevan voiman siivittämänä. Ehkä uudet kokemukset ovat juuri se kirsikka kakun päällä, jota olet tietämättäsi kaivannut. Heittäydy tänään virran vietäväksi, niin kasvua voi tapahtua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Auringon ja Marsin tämänhetkinen liitto näkyy kohdallasi voimakkaana tahtona ja motivaationa. Tiedät mitä haluat, ja miten se saavutetaan. Uranus saattaa panna kapuloita rattaisiin, mutta pääset päättäväisyydellä ja tarmolla varmasti pitkälle.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Joku asia saattaa tuntua liukkaalta saippualta käsiesi välissä. Saat asiasta enemmän otetta, kun otat siihen hieman henkistä ja fyysistä etäisyyttä. Nollaa raskas viikko tekemällä juuri sitä asiaa, mitä rakastat. Tai ole tekemättä mitään – se saattaa olla jopa parempi vaihtoehto.

Jousimies 23.11.–21.12.

Kuu kauriissa auttaa sinua järjestämään talousasioitasi. Nyt on hyvä hetki tehdä laskelmia, taulukkoja ja hyvin organisoituja tulevaisuuden suunnitelmia. Säästäväisyys ja laskelmointi tuovat turvaa tulevaisuuteen.

Kauris 22.12.–19.1.

Johtavan laadun merkkinä yllätykset eivät ole lempiasiasi. Niitä Uranus on kuitenkin tarjonnut jo useamman viikon ajan. Tänään kuitenkin tunnut olevan normaalia sopeutuvaisempi. Mikä on paras skenaario siitä, mitä uusi voisi tuoda mukanaan?

Vesimies 20.1.–19.2.

Mitä upeita visioita sinulla onkaan! Tänään Neptunuksen tehdessä myönteistä kulmaa Auringolle saat välkähdyksen siitä, miten voi lähteä toteuttamaan niitä konkreettisesti. Nyt on tärkeää luottaa itseesi.

Kalat 20.2.–20.3.

Näet jokaisen päivän uutena mahdollisuutena. Kohdallasi Merkuriuksen kuviot näyttävät siltä, että kannustat myös muita ihmisiä näkemään lasin puoliksi täynnä. Kuka tarvitsisi sinua tänään cheerleaderiksi?

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi