Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 16.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
16.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Taidat löytää tänään omat rajasi, tai siihen Marsin ehdoton kulma Saturnukselle voisi viitata. Kun kieltäydyt jostain, joka ei kutsu sinua, voit huomata uusien mahdollisuuksien tulevan ovista ja ikkunoista. Ja ennen kaikkea olo kevenee heittämällä.

Härkä 20.4.–20.5.

Torstai tuo mukanaan suuria tunteita, kun Jupiter tekee laajentavaa kulmaa Kuulle. Jupiterilla on taipumus jakaa onnea ja iloa, ja niin on asian laita myös tänään. Iloitse, naura tai ihastu – anna kaikkien tunteiden rönsyillä valtoimenaan.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Lemmen koukerot saattavat vaikuttaa voimakkaasti päiväsi yleiseen fiilikseen. Sinulla on taipumusta ylianalysointiin, mutta malta mielesi. Anna asioiden laskeutua omalla painollaan ja luota, että kaikki menee niin kuin kuuluukin.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla on kaikista eläinradan merkeistä parhaiten tunnetaidot kunnossa. Nyt kun Kuu siirtyy puolenpäivän aikaan vastamerkkiisi kauriiseen, saatat tuntea muiden tunteet lähes ominasi. Päivän ollessa emotionaalisuudessaan painava, tee vastapainoksi jotain huoletonta ja kevyttä.

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt kun intensiivisimmät planeettaenergiat ovat hellittäneet otettaan, sinusta on kuoriutunut melko vastustamaton hurmuri. Saat muut tanssimaan pillisi mukaan ja taidat tietää sen itsekin. Toisaalta kukas kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse. Kissanpäivät vain paranevat viikon edetessä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jupiterin kaunis kulma Kuulle saa sinut tuntemaan olosi onnekkaaksi kaiken kiireen keskellä. Onneksi muuttuvana merkkinä sopeudut hienosti uusiin tilanteisiin, sillä jonkun toisen pää voisi olla huomattavasti enemmän sekaisin kaikesta pyörityksestä. Jatka samaan malliin!

Vaaka 23.9.–22.10.

Tänään iloa saattaa tuoda merkityksellinen kohtaaminen naapurin, perhetutun tai sisaruksen kanssa. Onni löytyykin usein näistä arkisista kohtaamisista. Toisaalta Merkuriuksen kaunis kulma Venukselle voi myös kohdallasi viestiä siitä, että opit pian jonkun uuden taidon. Niin tai näin, tähdet ovat tänään suosiollisia sinulle.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Päivän mittaan Kuu siirtyy kauriiseen, minkä seurauksena tunnet vastuun taakan kasvavan harteillasi. Keskiviikossa on monta liikkuvaa osaa, jotka saattavat tuntua hieman pakkopullalta. Ole tänään hyvällä omallatunnolla iltatorkku – hyvien unien voimalla jaksat viikonloppuun saakka.

Jousimies 23.11.–21.12.

Onko sinusta tuntunut hieman puolitehoiselta? Kohdallasi Mars ja Aurinko ovat olleet useamman viikon sektorilla, jossa niiden dynaaminen voima on hieman hankalampi ottaa käyttöön. Jos sinun on mahdollista, nuku pitkään, haahuile kotona ja syö rauhassa aamupalaa. Tai varaa ainakin viikonlopulle mahdollisuus latautumiseen.

Kauris 22.12.–19.1.

Olet selkeästi tehnyt jotain oikein, sillä suosiosi ryhmässä ja ystävien keskuudessa ei näytä laantuvan. Olet kaikkein ihanin aidoimmillasi, ja tänään keskipäivän aikaan Kuun siirtyessä merkkiisi tunnet autenttisuutesi kasvavan entisestään. Ei sen puoleen – et varmaan edes osaisi olla muuta kuin aito itsesi.

Vesimies 20.1.–19.2.

Saturnuksen haastavat kulmat antavat viitettä, että tänään tahtoasi on mahdotonta vastustaa. Kun olet päättänyt jotain, sinuun on hankalaa koittaa enää vaikuttaa hyvilläkään argumenteilla. Vastusta kiusausta olla vastarannankiiski, niin päivä sujuu sulavammin.

Kalat 20.2.–20.3.

Korjaa ryhtisi ja nosta leukasi, sillä Saturnuksen kulma Kuulle antaa päivällesi päättäväisen sävyn. Mitä tahansa päätät nyt, sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua siinä. Itsekuri ja päämäärätietoisuus ovat päivän avaintekijät. Hienoa, kalat!

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi