Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 15.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
15.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Kuun haastava kulma Neptunukselle saattaa näkyä kohdallasi tietynlaisena fokuksen puutteena. Ehkä sinkoilet paikasta ja ajatuksesta toiseen – samalla sinua kiinnostaa kaikki ja ei mikään. Hoida yksi asia kerrallaan ja tee sen verran, mikä tuntuu hyvältä. Hoidettavat asiat eivät karkaa mihinkään.

Härkä 20.4.–20.5.

Mikä innostaa ja energisoi sinua? Ainakin joku tietty henkilö, sillä suhteet ovat kohdallasi tänäänkin energisten planeettakuvioiden keskiössä. Ravitse itseäsi sinulle tärkeän ihmisen seuralla.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Olet kartalla uusimmista huhuista, trendeistä ja villityksistä. Lisäksi löydät itsesi jatkuvasti verkostoitumasta ja tekemästä yhteyksiä uusiin ihmisiin. Kun yhdessä päässä on niin paljon tietoa, se voi olla kuormittavaa kenelle vain. Anna aivoillesi hieman lepoa, niin jaksat taas.

Rapu 21.6.–22.7.

Osoitat rakkautta tekemällä toiselle turvallisen ja kuullun olon. Tänään saattaa olla mitä parhain päivä arkiselle romantiikalle. Asioiden yhdessä hoitaminen voi olla yhdistävää ja yllättävän tärkeää. Venuksen sijainnin vuoksi kotoilu on kohdallasi täydessä loistossaan ainakin joulukuun alkuun saakka.

Leijona 23.7.–22.8.

Kasvava kuun vaihe lisää päämäärätietoisuuttasi, jonka ansiosta koko maailma ja sen mahdollisuudet saattavat avautua sinulle. Sinussa on voimaa ja mielikuvituksellisuutta saada upeita asioita aikaan, jos vaan päätät niin. Kombinaatio onkin mitä mainioin – tavoitteet antavat luovuudellesi siivet.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Voi sinua, neitsyt. Toivottavasti olet eilen ladannut akkuja, sillä näyttää siltä, että taas mennään jäniksen selässä. Askelmittari saattaa näyttää hoosiannaa, kun viiletät paikasta toiseen. Onneksi ahkeruus usein palkitaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet luontaisesti ihmissuhteiden todellinen ammattilainen ja ymmärrät, miten niiden dynamiikka toimii syvällisellä tasolla. Nyt Merkuriuksen tehdessä tarkkaa kolmiota Venukselle sanasi ovat niin suloisia ja täydellisesti sommiteltuja, että ihan punastuttaa. Tänään puhuisit taatusti vaikka veden viiniksi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Aurinko on tuomassa sinulle itsevarmuutta itseilmaisuun vielä reilun viikon verran. Uranuksen vastakkaisuus tälle saattaa houkutella sinut olemaan 2.0-versio itsestäsi. Mikä kaipaa muutosta? Missä voisit vielä kehittyä? Mars on melkein marraskuun loppuun saakka merkissäsi antamassa lisäpotkua, joten ei muuta kuin moottorit hyrräämään!

Jousimies 23.11.–21.12.

Planeetat ovat ryhmittyneet kohdallasi siten, että sinua saattaa kiinnostaa syvempi ymmärrys itseäsi kohtaan. Tutustu astrologian, meditaation, numerologian tai reikin saloihin. Tai onko joku muu keino, mikä kutsuu sinua enemmän?

Kauris 22.12.–19.1.

Tänään selkäsi takana saatetaan supista – hyvää sinusta tietenkin! Sinulla saattaa olla salaisia tukijoita, jotka pitävät puolesi ja levittävät sinusta hyviä “juoruja”. Venuksen kaunis suhde Merkuriukseen voisi kohdallasi viitata siihen, että näistä hyväntahtoisista kertomuksista on hyötyä joskus urallasi tai jotain muuta asemaa tavoitellessasi.

Vesimies 20.1.–19.2.

Olet kohdellut lähimmäisiäsi niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Jokainen pienikin teko on merkityksellinen ja ne usein kiertävät takaisin antajalleen. Saatat saada tänään pieniä kannustusta antavia lahjoja universumilta Neptunuksen tehdessä kaunista kulmaa Auringolle. Tai mitä sitä universumia kiittämään – kiitä itseäsi.

Kalat 20.2.–20.3.

Päivä näyttää erittäin tehokkaalta. Merkurius ja Kuu kombinaationa voivat tuoda paljon vaihtuvia tilanteita työpaikalla. Jos kiire käy ylivoimaiseksi, sulje hetkeksi silmäsi ja hengittele. Ehkä voit käydä lounastauolla hieman haukkaamassa happea? Sen jälkeen vauhti voi jatkua.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi