Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 14.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
14.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Joskus tie sydämeen voi kulkea hyvän keskustelun kautta. Päivän kohtaamiset näyttävät varsin lupaavilta erityisesti iltapäivällä, kun Kuu ohittaa Merkuriuksen. Rohkaistu puhumaan suusi puhtaaksi ja sielusi kevyeksi.

Härkä 20.4.–20.5.

Lähesty tänään ihmisiä, joita et normaalisti lähestyisi. Saatat hyvinkin samalla oppia jotain uutta itsestäsi. Kuu ja Merkurius tekevät yhteistyötä, jolloin päivän energiassa yhdistyvät järki ja tunteet. Mikäs sen parempi lähtötilanne itsen rehelliselle kohtaamiselle ja uuden oivaltamiselle?

Kaksonen 21.5.–21.6.

Sinulla on paljon erilaisia yhteyksiä ja jatkuva uteliaisuus on valttikorttisi. Haasteita taas tuovat ylivilkas mielesi ja levoton olemuksesi. Saturnuksen vaativa kulma Merkuriukselle saattaa kohdallasi olla hyvä asia, sillä se antaa raameja mielesi liikkeille ja auttaa sinua keskittymään.

Rapu 21.6.–22.7.

Tiistaissa on paljon virtaa ja tehtävälistasi lyhenee lyhenemistään. Uuden kuun energiat jylläävät vielä suotuisina tämän päivän ajan, joten ota kaikki ilo irti energiapiikistä. Ei muuta kuin hihat heiluen kohti päivän koitoksia!

Leijona 23.7.–22.8.

Onko kännykkä kasvanut kiinni käteesi? Nyt on hyvä hetki unohtaa koko kapulan olemassaolo ja nauttia kahdenkeskisistä intiimeistä keskusteluista kasvotusten. Jos kuvien ottaminen unohtuu, se kertoo vain siitä, että olet onnistunut elämään hetkessä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Venus vaa'assa hakee nyt tasapainoa nautintojen ja arjen kiireen väliltä, mutta valitettavasti kiire näyttää dominoivalta. Kun sinulle tulee sopiva hetki, hemmottele itseäsi arjen luksuksella. Tarkoittaako se kohdallasi sarjamaratonia tai rauhoittavaa kävelyä?

Vaaka 23.9.–22.10.

Venus on nyt merkissäsi ja se tietää ainakin yhtä asiaa: on aika juhlia ja tutustua uusiin ihmisiin. Pirskeet kannattaa pistää pystyyn pienestäkin syystä ja isommasta monta kertaa. Täytyyhän marraskuussa jotain valoa olla, joten aloita suunnittelu jo hyvissä ajoin.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Mistä todella sisimmässäsi unelmoit? Jos unelmat aiheuttavat sinussa pelkoa, voisiko se johtua siitä, että toivot niitä sisimmässäsi niin hartaasti? Venuksen kannustava kulma Merkuriukselle auttaa sinua sanomaan toiveesi ääneen. Se saattaa olla alku jollekin tärkeälle.

Jousimies 23.11.–21.12.

Merkuriuksen ollessa merkissäsi voisit paasata itsellesi tärkeistä aiheista viikkotolkulla. Jätä kuitenkin tilaa myös uteliaisuudelle, kuuntelulle ja kysymyksille. Muuten totuus saattaa hukkua matkalla.

Kauris 22.12.–19.1.

Jos haluat saada aikaan muutosta, asioihin on tartuttava ennemmin tai myöhemmin – ja sinähän olet pannut hihat heilumaan! Ponnistelusi on huomattu ja tunnut nauttivan ryhmän arvostuksesta. Mielipidettäsi kunnioitetaan ja voit tuntea vallantunteen kasvavan.

Vesimies 20.1.–19.2.

Ole se henkilö, jonka seurassa kenenkään ei tarvitse pienentää itseään. Jos olet jossain hyvä tai olet ylpeä jostain suorituksestasi, sano se ääneen. Merkurius tekee kaunista kulmaa Venukselle, ja kohdallasi tämä saattaa näyttäytyä niin, että muut seuraavat esimerkkiäsi ja saavat siitä positiivista kannustusta.

Kalat 20.2.–20.3.

Loistat tänään esiintymistilanteissa, ja nyt saattaa olla hyvä hetki jonkun asian julkaisuun. Taivaankannen tehokkain duo, Aurinko ja Mars, rohkaisevat sinua uskomaan itseesi. Olet joskus uskonut joulupukkiinkin, joten pystyt siihen varmasti.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi