Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 13.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
13.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Uudenkuun aika saa sinut menemään tukka putkella paikasta toiseen. Nopeat liikkeet ja vaaralliset tilanteet ovat juttusi, joten et ole vauhdista moksiskaan. Vauhtisokeus saattaa kuitenkin iskeä, joten muista ottaa edes pieniä hetkiä rauhoittumiselle.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinusta saattaa tuntua siltä kuin lamppu syttyisi päässäsi palamaan. Kuun ollessa vastapäätä Uranusta saatat yllättyä jopa itse omista ajatuksistasi. Koska kyseessä on uusi kuu, saattaa oivallus olla alku jollekin ihan tuoreelle.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Kaikki kotityöt pyykeistä tiskeihin hoituvat sinulta käden käänteessä uuden kuun energioiden tahdittamana. Jos sinulla on ollut tekemättömiä askareita, tee itsellesi palvelus ja hoida ne alta pois. Olisi sääli jättää käyttämättä planeettojen tarjoamaa energiapiikkiä eduksesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Päivä saattaa olla yllätyksiä pullollaan, sillä Uranus ei päästä tänään ketään helpolla. Onneksi löydät sattumanvaraisuudesta hyviä puolia, ja se herättelee luovuuttasi. Kanavoi energia taiteeseen tai uuteen projektiin. Asenteesi vuoksi olet taatusti muusa jollekin toiselle.

Leijona 23.7.–22.8.

Joku perheeseen tai kotiin liittyvä asia on ollut jo useamman viikon jännitteinen. Tänään kitka saattaa purkautua planetaaristen kuvioiden ollessa vähintäänkin sähköisiä. Kun kohtaat haasteet ja eriävät mielipiteet myötätunnolla, kaikki menee parhain päin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet aina valmis ojentamaan auttavan kätesi. Valitettavasti se saattaa tapahtua toisinaan oman jaksamisesi kustannuksella. Alkava viikko näyttää varsin kiireiseltä, joten yllättävien tilanteiden iskiessä muista ensisijaisesti omat tarpeesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ole tänään varovainen raha-asioiden kanssa, sillä Uranuksen arvaamattomat liikkeet saattavat altistaa sinut impulsiiviselle päätöksille. Pane yksi kolikko sukan varteen ja käytä toinen tuottamaan sinulle iloa. Vaakana tiedät kyllä, että onni löytyy asioiden tasapainosta.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Planeetat kohdistavat paljon energiaa sinun merkkiisi, joka saattaa tuoda itsevarmuutta ja jopa kiihkoa. Onko sinulla mielitiettyä, jonka kanssa viettää tulinen ilta? Kädenlämpöiset suhteet eivät ole juttusi – tunnetta pitää olla ja paljon. Ja tänään kaikkea tätä voi hyvinkin olla jaossa sinulle.

Jousimies 23.11.–21.12.

Tee pieniä muutoksia arkeesi ja rutiineihisi, jotka tukevat jaksamistasi. Kun huolehdit itsestäsi, hyvä olosi tarttuu myös ympäristöösi. Joskus on hedelmällisintä panna omat tarpeet muun edelle.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauriina nautit tutusta ja turvallisesta, mutta virtaviivaiset planeetat eivät anna sinun pelata varman päälle. Onneksi olet rakentanut itsellesi vakaan pohjan ja elämän rakenteet, joihin voit nojata elämän yllättävissä tilanteissa. Kiitä itseäsi, että olet ollut kaukaa viisas.

Vesimies 20.1.–19.2.

Haluaisit ehkä reagoida johonkin työhön liittyvään asiaan salamannopeudella, mutta onneksi Saturnuksen kulma Marsille pakottaa sinut rauhoittamaan tahtiasi. Jos et saa heti haluamaasi, se saattaa olla siunaus valepuvussa.

Kalat 20.2.–20.3.

Tänään on mahdollisuus saada nopeita aikaan. Kuu on kuin steroideissa, kun se saa lisävirtaa muilta levottomilta planeetoilta. Alkuviikko voi olla kohdallasi suotuisaa nopeaan maineen tai brändin kasvatukseen. Harkitse kuitenkin päätöksesi tarkkaan äläkä luovu arvoistasi.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi