Hyvinvointi

Päivähoroskooppi 12.11.2023

Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!

Teksti Milja Haltsonen
Kuvat Adobe Stock
12.11.2023 Voi hyvin

Oinas 21.3.–19.4.

Balsaminen kuu auttaa sinua hidastamaan tahtia, jotta voit huomata kaikkien maailmankaikkeuden ihmeiden löytyvän sisältäsi. Saatat tutkimusmatkallasi löytää tuntemattomalle alueelle, jos uskallat. Sunnuntai on loistava päivä meditoida, rauhoittua ja katsoa itseään rehellisesti silmiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Ole avoin muutokselle, mutta pidä kiinni arvoistasi. Kuun ollessa vastapäätä Jupiteria saatat rohkaistua kertomaan oman mielipiteesi eräästä asiasta. Älä unohda kuuntelua ja uskalla heittäytyä kuuntelemaan myös vastakkainen mielipide asiasta. Totuus saattaa löytyä jostain puolivälistä.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Elämä on suurimmaksi osaksi hyvin arkista, niin myös tänään. Siksi onkin tärkeää, että teet siitä itsesi näköistä ja mukavaa. Planeetat tuovat painetta asian jos toisenkin hoitamiseen. Mitä jos kuuntelisit samalla äänikirjaa tai hyvää podcastia? Tai pane parhaat diskojytät soimaan ja huomaa, kuinka pölyt puhdistuvat tanssien pois.

Rapu 21.6.–22.7.

Taidat olla oivaltanut jotain tärkeää, nimittäin oikein säteilet. Onnea harvoin löytää etsimällä, vaan se on usein tietoinen päätös nähdä asioiden hyvät puolet. Venuksen kaunis kulma pitää huolen siitä, että sunnuntai tuntuu kaikessa tavallisuudessaan auvoisalta.

Leijona 23.7.–22.8.

Uranuksen oppositio Aurinkoon saattaa tuntua sinusta siltä, että olet kasvanut yli vanhoista saappaistasi. Se, että olet aina ollut jonkinlainen, ei tarkoita, että sinun tarvitsisi olla samanlainen tulevaisuudessa. Muutos on usein pelottava, mutta hyvä ja tarpeellinen. Ota rohkeasti ratkaiseva askel kohti uutta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Puhelinlangat laulavat, kun sinua pyydetään useisiin erilaisiin tilaisuuksiin ja kohtaamisiin. Sisaruksilla, naapureilla ja lapsuuden ystävillä saattaa olla tärkeä rooli päivässäsi. Voit myös kohdata tai ajatella jotain henkilöä menneisyydestäsi. Muistot ovat kultaisia ja ilahduttavat päivääsi.

Vaaka 23.9.–23.10.

Välillä tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu, mutta nyt on aika siivota jäljet. Järjestys lisää myös turvan ja jatkuvuuden tunnetta, jota tunnut kaipaavan sisimmissäsi kipeästi. Kaaos kesyyntyy helposti Saturnuksen tehdessä vaativaa kulmaa Merkuriukselle.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Sinulla on upea kyky luoda nahkasi uudelleen kerta toisensa jälkeen. Tänään taitaa olla taas jonkinlainen metamorfoosi käynnissä, ja jopa Kuu on kiirehtinyt tukemaan sinua prosessissa. Halu uusiutua saattaa näkyä taivaankannen tapahtumissa myös Auringon ja Uranuksen vastakkaisuutena. Uusi pukee sinua kauniisti, skorpioni.

Jousimies 23.11.–21.12.

Päiväunet sopivat sunnuntaihin kuin nenä päähän. Unelmointi voi muuttua motivaation aluksi tiettyä asiaa kohtaan. Kuu alkaa olla hyvin vanha ja sen kierros on tekemässä päätöstä, joten myös kuun vaihe tukee sinua levollisissa tunnelmissa.

Kauris 22.12.–19.1.

Kuun tehdessä myönteistä aspektia Saturnukselle voit tuntea olosi voimaantuneeksi. Uskot unelmiisi ja tiedät miten tavoitella niitä askel askeleelta, eli juuri niin kuin asiat mielestäsi kuuluukin hoitaa. Olet oikealla suunnalla. Hetki ja päivä kerrallaan hyvä tulee.

Vesimies 20.1.–19.2.

Jos sinulla on joku asia, joka painaa mieltäsi, tänään on hyvä hetki avautua Kuun ollessa skorpionissa ja vieläpä vastapäätä Jupiteria. Huomenna on uusi kuu ja kaikki alkaa taas puhtaalta pöydältä. Ravistele kehostasi pois kaikki, mitä et enää tarvitse seuraavalle kuun kierrokselle mukaan.

Kalat 20.2.–20.3.

Elämän nälkäsi ei tunnu sammuvan, vaikka kuinka ravitset itseäsi erilaisilla kokemuksilla. Marsin ja Uranuksen oppositio pitää huolen, että olet valmis toimimaan valonnopeudella tarvittaessa. Taidat olla pakannut puoliksi jo matkalaukun reissua varten, jos sattuisi tulemaan tilaisuus lähteä äkkilähdöllä etelään. Hillitse mielesi ja löydä merkityksellisyyttä tästä hetkestä.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi