Voi hyvin

Päivähoroskooppi 1.10.2023

Päivähoroskooppi 1.10.2023
Mitä tähdet kertovat tälle päivälle? Lue astrologi Milja Haltsosen laatimasta päivähoroskoopista!
30.9.2023

Oinas 21.3.–19.4.

Vaikka talousasioiden suhteen kannattaa olla tarkkaavainen vuoden loppuun saakka, tänään voit huoletta antautua nautinnoille. Ravitse mieltäsi ja kehoasi niillä asioilla, joita juuri nyt tarvitset. Elämän ei tarvitse olla aina vakavaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Kiitollisuus on tänään kantava voimasi. Voit olla ylpeä kaikesta, mitä olet edellisen viikon aikana saavuttanut. Aikaansaava tunnelma jatkuu vielä reippaan viikon, jonka jälkeen kiireet hieman helpottavat. Muista kiittää itseäsi ahkerasta työstäsi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Intuitiosi on tänään erityisen voimakas. Käytä päivän herkkää energiaa eduksesi ja suosi luovaa tekemistä. Kuun vaikutuksesta ensi yön unet saattavat olla erityisen vivahteikkaita. Ehkä löydät niistä tärkeän sanoman itsellesi?

Rapu 21.6.–22.7.

Dynaamiset planeetat taivaalla tukevat tavoitteidesi saavuttamista. Tänään voit tuntea nahoissasi, että sinua ei pysäytä mikään. Unelmasi alkavat saada konkreettista muotoa, kun laitat hihat heilumaan. Kuitenkaan mitään ei saavuteta yksin ja voit saada merkittävää tukea eri ryhmiltä tai ystäviltä. Älä epäröi pyytää neuvoa.

Leijona 23.7.–22.8.

Toisinaan riidanhaluisen Marsin energia hankaloittaa kommunikointia, joten sinun kannattaa vältellä konflikteja viimeiseen saakka. Pyhitä päivä ennemmin itsetutkiskeluun. Maailmassa ei ole koskaan liikaa myötätuntoa itseä ja toista kohtaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko siltä, että pää leijailee pilvissä? Normaalisti kovin käytännönläheinen luonteesi tarvitsee tänään hieman taukoa, sillä Neptunus tuo usvaisuutta selkeään ajatteluun. Ystävällisin teko itseäsi kohtaan on antaa itsesi rentoutua ja olla vain.

Vaaka 23.9.–23.10.

Aurinko on koko kuukauden kohottavassa kohdassa henkilökohtaisen valovoimaisuutesi suhteen. Venus korostaa luontaisesti lempeää olemustasi eri ryhmä- ja harrastustoiminnassa ja lämmin olemuksesi todella tarttuu jokaiseen vastaantulevaan. Hymy jonka annat tänään, tulee joskus varmasti takaisin.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Ystävyys on hyvä tapa pitää omasta ja toisen mielenterveydestä huolta. Soita tai tapaa ystävää, johon et ole ollut hetkeen yhteyksissä. Nämä hetket voivat nousta tärkeiksi tulevalla viikolla Saturnuksen tuodessa haasteita ja vastuuta työmaailmassa.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jupiterin peruuttava liike saattaa tuoda loppuvuoden askareisiin lisävastuksen, jonka tunnet harteillasi erityisesti tänään. Sinusta saattaa tuntua siltä, että nyt olisi miljoona asiaa hoidettavana. Haasteiden keskellä auttaa kummasti, kun on tavoitteita. Hoida tehtävät yksi kerrallaan ja pidä päämäärä kirkkaana mielessäsi.

Kauris 22.12.–19.1.

Tänään on hyvä päivä latautua. Anna hetki rentoutumiselle ja kysy itseltäsi, mikä antaa sinulle virtaa. Mars nimittäin pitää tulevana viikkona huolen, että sinulla riittää kiireitä työrintamalla.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vietä aikaa ympäristössä, jossa sinulla on tyyni olo. Onko se luonto tai ehkä koti? Voit tehdä myös mielikuvaharjoituksen, jossa kuvittelet itsellesi harmonisen ympäristön. Palaa tähän paikkaan aina, kun kaipaat rauhaa. Näin myös sisäinen turvasi voimistuu.

Kalat 20.2.–20.3.

Sinulle luontaisella luovalla energialla on ihmeitä tekevä voima. Joskus se kuitenkin vaatii raameja, joissa Saturnus tukee sinua tänään. Mihin haluat käyttää luovuuttasi? Tee itsellesi suunnitelma ja seuraa, miten luovuutesi potentiaali astuu täyteen voimaansa.

Kommentoi »