Terve.fi

Oikea kohde ja oikeat tutut - huomattavaa naista iskiessä

fi:n blogisti Henry Laasasen mukaan tilanne on hankala.

Laasasen mukaan miehen markkina-arvo ei paljoa paina, kun hän lähestyy naisia tuntemattoman miehen roolissa. Naiset ovat varautuneita, vaikka iskemään tulisi Hunks-luokan komistus. Tuntemattoman miehen naisteniskennän ratkaisukohdiksi muodostuvatkin markkinointi ja hyville markkinoille pääsy.

- “Hyville markkinoille pääsy” tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että miehen pitää päästä eroon “tuntemattomuudestaan”. Miehen tulee hankkia tuttuja tai puolituttuja edullisesta positiosta käsin. Jos mies toimii esimerkiksi naisten joogakerhon vetäjänä, mies sijaitsee erinomaisilla markkinoilla ja erinomaisessa positiossa naistuttujensa yläpuolella, Laasanen lataa.

Puolitutut naiset tarjoavat parhaan markkinan naisteniskennälle, kun taas liian tutut naiset muodostavat heikon ja epäedullisen tilanteen. Esimerkiksi aloite työ- tai koulukaverille voi johtaa hankalaan tilanteeseen, koska mies saattaa joutua näkemään kaveriaan päivästä päivään vuosien ajan, vaikka aloite menisi mönkään.

Laasanen painottaa, että pelimiehiä syntyy olosuhteiden pakosta. Yksi syy siihen on se, että miehet nostavat naisen liian korkealle jalustalle. Pelimiesten lisäksi baareissa käy ns. sosiaalisia miehiä.

- Sosiaaliset miehet eivät usein edes uskalla tehdä aloitetta täysin tuntemattomalle naiselle. He odottavat sopivaa tilannetta, jossa ollaan soveliaan naisen kanssa sopivan kännissä. Määrällisesti tilaisuuksia on vähän, mutta onnistumisprosentti voi olla huikea, kun tilanne on jo etukäteen pedattu voitolliseksi.

Lue koko kirjoitus täältä!

Lue lisää:

Julkaistu: 2.12.2012
Kommentoi »