Neljä ratkaisua epäpuhtaan ihon hoitoon

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Ducray, Keracnyl
Neljä ratkaisua epäpuhtaan ihon hoitoon
Näppylät eivät katso ikää! Ducray on kehittänyt hellän ja tehokkaan sarjan epäpuhtaan ihon hoitoon. Tutustu Keracnyl-linjan tuotteisiin!
Julkaistu 1.1.2017

Pulma 1. Millä puhdistan epäpuhtaan ihoni niin, ettei se kuivu liikaa?

Liian kuiva iho aiheuttaa ihohuokosten tukkeutumista ja voi siten lisätä myös finnejä. On siis tärkeää, ettei kasvojenpesu kuivata ihoa liikaa.

Käytä aamuin ja illoin kostutetulle iholle. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Keracnyl Foaming Gel on saippua-aineeton puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön. Hypoallergeeninen puhdistusgeeli poistaa epäpuhtaudet ja meikin (ei silmämeikkiä) hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Tuote on biohajoava ja saatavilla vain apteekista! Suositushinta / 200 ml, 15,40 €.

Pulma 2: Tarvitsen näppylöille täsmävoiteen, joka auttaa pääsemään niistä eroon. Mikä avuksi?

Näppylöiden hoidossa talinerityksen hillitseminen ja C. Acnes -bakteerista eroon pääseminen ovat tärkeitä.

Käytä puhdistetulle ja kuivalle iholla aamuin ja illoin. Sopii käytettäväksi myös aknelääkityksen aikana.

PP Anti-Blemish Soothing cream on rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide epäpuhtaalle iholle. Voit käyttää sitä koko kasvoille tai yksittäisten näppylöiden hoitoon. Voide vähentää liiallista talineritystä ja heikentää tulehdusta aiheuttavien bakteerien toimintaa. Voide sopii päivittäisen käyttöön, myös meikin alle. Saatavilla vain apteekista! Suositushinta / 30 ml 17,20 euroa.

Pulma 3. Lääkehoito kuivatti ihoni. Mikä voide sopisi kosteuttamaan ja rauhoittamaan?

Aknen lääkehoito saattaa kuivattaa ihoa voimakkaasti. Lääkehoidon aikana on tärkeää ylläpitää ihon normaalia kosteustasapainoa. Silloin olo tuntuu miellyttävältä ja ihon paraneminen tehostuu.

Keracnyl Repair Cream on tarkoitettu erityisesti aknen lääkehoidon kuivattamalle iholle.

Keracnyl Repair Cream on erittäin hellävarainen ja hajusteeton hoitovoide, joka korjaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Säilöntäaineeton ja steriili pakkaustekniikka minimoi riskin ihoärsytykseen. Saatavilla vain apteekista! Suositushinta / 50 ml, 17,20 euroa.

Pulma 4: Huuleni ovat kuivat ja tarvitsevat tehokasta kosteutusta.

Huulten iho kuivuu helposti. Erityisesti aknelääkitys kuivattaa huulia ja tekee niille usein kiristävän tunteen.

Sopii kaikille mutta on tarkoitettu erityisesti aknen lääkehoidon kuivattamille huulille.

Keracnyl Repair Lip Balm on erittäin kosteuttava ja hajusteeton huulivoidebalsami. Voide ravitsee, rauhoittaa ja korjaa rohtuneita huulia sekä muodostaa huulille suojaavan kalvon. Saatavilla vain apteekista! Suositushinta / 15 ml, 9,85 euroa.

Juuri Suomeen saapunut, apteekissa myytävä Ducray-merkin Keracnyl-sarja on luotettava ratkaisu rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon pulmiin.

Ducrayn taustalla toimii kokenut ja luotettava ranskalainen lääkealan yritys Pierre Fabre, joka tunnetaan siitä, että se yhdistää farmaseuttisen ja kasvitieteellisen osaamisen.

3 kommenttia