Kauneus & Terveys

Nämä ovat kosmetiikkabloggaajien lempivartalotuotteet

Kosmetiikkabloggaajien yhteinen suosikkituote on täydellinen vartalonkuorinta. Lue, mitä muita tuotteita he käyttävät.
Kuvat valmistajat

Kaunistavat öljyt

Ida iholla -blogin Ida Jokikunnas luottaa öljyjen hoitavaan voimaan.

May Lindstromin The Good Stuff Radiance Oil 118 e/100 ml

- Tämä on silkkaa luksusta iholle! Käytän öljyä, kun haluan ihoni hehkuvan upeimmillaan. Ehdoton tuote varsinkin kesällä, kun vartalon iho on enemmän esillä.

- Lisään öljyä yleensä kylpyveteen. Koostumus on hoitava ja kosteuttava kuivalle ja samealle iholle. Tuote on monikäyttöinen, koska sitä voi levittää myös hiusten latvoihin.

Bio-Oil 11,90 e/60 ml

- Tämä öljy on ollut vuosia suosikkini arpien ja ihovaurioiden hoidossa. Minulla on paljon arpia iholla ja olen huomannut, että Bio Oil auttaa tasoittamaan niitä.

- Öljyä voi käyttää koko vartalolle ja kasvoille. Säännöllisesti käytettynä, se auttaa myös ennaltaehkäisemään arpien syntymistä, Ida uskoo.

Emendon Himalajan Suolakuorinta 9,90 e/200 ml

- Suolakuorinta on ehdoton lempparini. Se poistaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi.

- Se on ollut kovassa käytössä, varsinkin sen jälkeen, kun sain oman saunan. Levitän kuorinnan vartalolle ja annan sen vaikuttaa hetken saunan lämmössä.

Tärkeät tuoksut

Ostolakossa blogin Virve Väyrynen innostuu ihanalle tuoksuvista tuotteista.

Lieracin Hydra-Body Lait 25,50 e/200 ml

Pidän yleensä eniten todella täyteläisistä vartalovoiteista, sillä kevyempien koostumukset riittävät harvoin kosteuttamaan kuivaa ihoani, Virve toteaa.

- Lieracin vartaloemulsio yllätti minut kuitenkin täysin kosteuttamalla ja pehmentämällä ihoani täydellisesti. Tuotteessa on herkullinen mantelimaidon, pehmeän kookoksen ja hedelmäisen litsin tuoksu, joka jää iholle miellyttävän kevyenä.

L’Occitanen Almond Shower Oil 20 e/250 ml

- Rakastan lämpimiä suihkuja, mutta vartaloni iho kuivuu helposti. L’Occitanen huumaavan tuoksuinen suihkuöljy puhdistaa jättäen iholle ihanan pehmeän ja kosteutetun pinnan.

- Normaalisti en voisi kuvitellakaan jättäväni vartaloni rasvausta väliin suihkun jälkeen, mutta tämän kanssa iho tuntuu siltä, kuin se olisi juuri kosteutettu. Pakko saada tuote varsinkin talvisin ihon ollessa kuivimmillaan.

Soap & Gloryn Clean On Me Creamy Clarifying Shower Gel 11,70 e/500 ml

Rakastan tämän suihkugeelin tuoksua ja täyteläistä koostumusta! Koukutuin tähän Englannissa asuessani. Merkkiä on hankalasti saatavilla Suomessa, joten täydensin varastoani reippaasti ennen Suomeen muuttoa.

- Soap & Gloryn tuotteissa minuun vetoavat ihanien tuoksujen lisäksi leikkisät tuotenimet ja hauskat pakkaustekstit.

Luonnonkosmetiikan ystävä

Bloggaaja Katja Kokko innostuu kauniista pakkauksista ja pehmeästä ihosta.

Neal’s Yard Remediesin Seaweed Salt Scrub 32 e/200 g

Tämä on luottotuotteeni, joka pitää selän ihon sileänä. Jos lakkaan käyttämästä tätä, eipä aikaakaan, kun selässä on taas pientä röpöä, jota ei näe silmällä, mutta se tuntuu pieninä kohoumina.

- Kuorin tällä vartalokuorinnalla myös rintakehän, käsivarret sekä reidet. Ihoni pysyy ihanan kirkkaana ja silkkisenä.

Kahina Giving Beautyn Essaouira Body Serum 104 e/200 ml

- Vartaloseerumi on sopivan kevyt ja sisältää eksoottisia eteerisiä öljyjä, jotka takaavat aisteille kokonaisvaltaisen nautinnon. Essaouira tarkoittaa kauniisti suunniteltu ja tämän seerumin kohdalla se toteutuu pakkausta myöten.

- Seerumi on saanut inspiraationsa Marokossa sijaitsevan rannikkokylän rikkaasta kulttuurista ja 1800-luvun mystisestä Marokosta.

Neal’s Yard Remediesin Bee Lovely Body Butter 36 e/200 g

- Appelsiinintuoksuinen täyteläisen kermainen vartalovoi imeytyy hyvin ja pitää ihoni todella hyvin kosteutettuna.

- Jokaisesta myydystä Bee Lovely tuotteesta lahjoitetaan rahaa mehiläisten suojeluun. Ilman noita pikku pölyttäjiä me ihmiset olemme pulassa, joten senkin vuoksi suosin arjessani monia Bee Lovely tuotteita, Katja muistuttaa.

Paahteinen päivetys purkista

Nude-blogin Erika Naakka suosikeista löytyy tehokkaita tuotteita itseruskettavista tykkääville.

Shiseidon Ever Bloom Lait Parfume Pour Le Corps 39,50 e/200 ml

Vartalovoiteille minulla on oikeastaan vain kaksi kriteeriä: sen täytyy tuoksua hyvältä ja iho ei saa jäädä pitkäksi aikaa tahmeaksi tai rasvaisen tuntuiseksi.

- Shiseidon voide tuoksuu taivaalliselle ja on sopivan kevyt esimerkiksi ennen juhlia käytettäväksi.

Estelle & Thildin Fresh Water Lily Body Scrub 21,50 e/200 g

- Ihon kuorinta on ehdoton juttu ennen itseruskettavan käyttöä. Käytän Estelle & Thildin vartalokuorintaa ja tehostan vaikutusta kuorintahanskalla, Erika vinkkaa.

Luonnonkosmetiikan kuorinnoissa on se hyvä puoli, etteivät ne varmasti sisällä ympäristölle haitallisia mikromuoveja. Siksi käännyn myös kasvojen kuorinnassa Estelle & Thildin puoleen.

Vita Liberatan pHenomenal 2-3 Week Tan 45,50 e/125 ml

- Ihoni sävy on itsessään melko kalpea, mutta en halua vanhentaa ihoani ottamalla aurinkoa. Siksi olen todella omistautunut itseruskettavien käyttäjä.

- Fiilis on heti parempi, kun ihossa on vähän sävyä, eikä kalkkunakäsiä tarvitse peitellä pitkillä hihoilla edes talvisin.

- Vita Liberatan vaahtomaiset itseruskettavia olen käyttänyt jo vuosia. Vaahto ei jätä ihoa tahmeaksi ja hyvällä levitystekniikalla rusketuksesta tulee supertasainen. Lopputulos on ihanan paahteinen, ei ollenkaan oranssi. 

Julkaistu: 15.4.2016
Kommentoi »