Näin ihosi ”vanhenee” päivän aikana – lue miten ja mikä avuksi

Näin ihosi ”vanhenee” päivän aikana – lue miten ja mikä avuksi
Iho kohtaa päivän aikana paljon haasteita. Kasvojen iho voi kuivua, punoittaa ja alkaa tuntua siltä kuin se olisi menettänyt kiinteyttään. Myös juonteet ja rypyt korostuvat päivän mittaan.
Julkaistu 25.2.2016

Ikääntyessä iho palautuu ja uudistuu hitaammin kuin nuorempana. Pitkällä aikavälillä ikääntymisen merkit alkavat näkyä kasvoissa.

Moni nainen huomaa alkavia ikääntymisen merkkejä viimeistään 35–40-vuotiaana.

Iho tarvitsee avukseen monipuolisesti hoitavia tuotteita, jotka auttavat palautumaan päivän rasituksista.

Ota Vichyn Liftactiv Supreme -sarja osaksi päivittäisiä kauneusrutiinejasi. Se auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja saa ihon näyttämään heleämmältä ja virkistyneeltä. 

Säännöllinen ihonhoito saa ihon näyttämään nuorekkaammalta 

Puhdista kasvot aamuin illoin ja levitä kasvoille uudistunutta Vichyn Liftactiv Supreme Serum 10 -seerumia. 10 päivän käytön tuloksena seerumi saa ihon tuntumaan napakammalta ja kirkastaa ihon sävyä. Säännöllisesti käytettynä seerumi edistää ihon uusiutumista ja häivyttää ryppyjä.

Kosteuta ja hoida ihoa seerumin jälkeen Vichyn Liftactiv Supreme -päivävoiteella, joka kiinteyttää ihoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. Päivävoiteesta on olemassa kaksi vaihtoehtoa: normaalin ja sekaihon sekä kuivan ja erittäin kuivan ihon päivävoide.

Säännöllisyys on tärkeää ihonhoidossa hyvien tulosten saavuttamiseen. Valitse ihotyypillesi ja tarpeisiisi sopivat hoitotuotteet.

Kun käytät esimerkiksi Liftactiv-tuotteita säännöllisesti, voit häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä, jotka tulevat esiin päivän kuluessa sekä pitemmällä aikavälillä. 

Kokeile:
Vichy Liftactiv Supreme Serum 10

1. Raikas ja kevyt Vichyn uusi Liftactiv Supreme Serum 10 -seerumi saa ihon tuntumaan kiinteämmältä 10 päivän käytön jälkeen. Arvio kuluttajahinnasta: 46,90 e / 30 ml, vain apteekeista.

Vichy Liftactiv Supreme

2. Väsymyksen merkkejä häivyttävä Vichyn Liftactiv Supreme -päivävoide hoitaa ja heleyttää sameaa ihoa. Saatavana normaalille ja sekaiholle sekä kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Arvio kuluttajahinnasta: 37 e / 50 ml, vain apteekeista.

Vichy on johtava apteekkikosmetiikkamerkki Suomessa. Liftactiv on edistyksellinen, kiinteyttävä ja ryppyjä silottava tuotesarja, joka häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Löydä oma Vichy-apteekkisi ja tutustu Liftactiv-tuotesarjaan Vichyn sivuilla: www.vichy.fi/liftactiv

Kommentoi »