Kauneus & Terveys

Kauneus ja Terveys -lehden podcast Muutos on osa sinua auttaa sinua voimaan paremmin – kuuntele jaksot täältä

Kauneus ja Terveys -lehden podcast Muutos on osa sinua auttaa sinua voimaan paremmin – kuuntele jaksot täältä
Kauneus ja Terveys -lehden uusi podcast Muutos on osa sinua on tehty sinulle, joka kaipaat muutosta elämääsi. Tuottajat Tasja Salin ja Milka Sauvala sekä toimittaja Laura Savolainen ratkovat tuttuja ongelmia vierailevien asiantuntijoiden kanssa. Kuuntele ja voi paremmin!

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple Podcastissa

1. Haluan liikkua enemmän

Liikunnasta tulee hyvä olo – mutta entäs jos ei tulekaan? Mitä jos treenille ei vaan ole aikaa? Personal trainer ja psykologian opettaja Anna Saivosalmi ja toimittaja Milka Sauvala selvittävät, miten pääset liikkeelle.

2. Haluan eroon vanhoista traumoista

Kiusattiinko sinua koulussa? Jäitkö lapsena ilman syliä tai pettikö eksä? Reagoitko joskus voimakkaasti pikkujuttuihin? Menneisyyden ikävät kokemukset voivat haitata ihmissuhteita ja jopa urakehitystä. Mistä vanhan trauman tunnistaa ja miten siitä pääsee yli? Toimittaja Laura Savolainen ratkoo kysymyksiä psykologi Ilona Rauhalan kanssa.

3. Haluan stressata vähemmän

Stressaako? Mistä merkeistä huomaa, että stressi on jäämässä päälle? Mitä silloin kannattaa tehdä? Näitä ja muita stressinaiheita purkavat Stressitohtori-blogia pitävä kasvatustieteilijä Sanna Leino ja toimittaja Tasja Salin.

Julkaistu: 29.7.2020
Kommentoi »