Terve.fi

Monipuolista ruokavaliotasi ja tasapainota suolistoasi

Monipuolista ruokavaliotasi ja tasapainota suolistoasi

Jo vuosikymmeniä on tiedetty, että ruuan ravintopitoisuudet ovat heikentyneet.
Mainos

Kaupallinen yhteistyö: Terranova

Jo vuosikymmeniä on tiedetty, että ruuan ravintopitoisuudet ovat heikentyneet. Lisäksi nykyajan hektinen ja stressaava elämä voi vaikuttaa ruokailutottumuksiin ja ruokavalintoihin, mikä taas voi johtaa mm. ruuansulatuksen heikkenemiseen sekä pitkällä aikavälillä myös ravintopuutoksiin kehossamme. Terranova-ravintolisät, jotka sisältävät runsaasti eri värisiä kasviksia, rohdoksia, marjoja sekä luonnollisia vitamiineja, voivat monipuolistaa yksipuolista ruokavaliota helpolla ja puhtaalla tavalla, ilman lisä- ja täyteaineita. * Synerginen, lisä- ja täyteaineeton ravintolisäsarja sisältää laajan valikoiman puhtaita ja kasviperäisiä vitamiineja, monivitamiineja, kivennäisaineita, suoliston tukivalmisteita, viher- ja marjajauhesekoituksia sekä rohdosyhdistelmiä erityistarpeisiin.

Sarja sisältää myös kokonaisvaltaisen ja vegaanisen Life Drink -ravintojauheen, jolla voi täydentää helposti yksipuolista ruokavaliota, vauhdittaa aineenvaihduntaa, lisätä yleiskuntoa toipilaana tai käyttää osana puhdistuskuuria.

Hyvinvoinnin kulmakivi on terve ja toimiva ruuansulatuselimistö, johon kuuluvat hyvät, suoliston pinnan terveyttä ylläpitävät bakteerikannat. Ne vaikuttavat koko kehomme hyvinvointiin sekä ravinteiden pilkkoutumiseen ja imeytymiseen. Life Drink sisältääkin viittä hyvin tutkittua bakteerikantaa sekä ruuansulatusentsyymeitä. Suolistomikrobien kotiutuminen ruuansulatuskanavaan vaatii myös prebiootteja, jotka muodostavat niille otollisen ja ravinteikkaan maaperän. Monipuolisesti erilaisia prebiootteja, kuten vihreitä kasviksia, riisinlesettä sekä lehtikuusen arabinogalaktaania sisältävä jauhesekoitus toimii samalla probioottien eli hyvien bakteerien ravintona.

Pelkkä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti ei riitä optimaaliseen terveyteen, vaan lisäksi tarvitaan myös lukuisten muiden kasviravinteiden vuorovaikutusta. Esimerkiksi kasvien polyfenolit myötävaikuttavat vitamiinien hyväksikäyttöön kehossa. Life Drink sisältää kymmentä eri tuorepakastekuivattua marjajauhetta ja kymmentä eri luomulaatuista lehtivihannesta tarjoten monipuolisen kasviravinteiden ja polyfenolien lähteen. Lisäksi kasviperäiset omega-3-6-9 rasvahapot, kuidut, ruuansulatusentsyymit, kasviproteiinit sekä reishi ja shiitakesienet sekä luonnollista muotoa olevat vitamiinit ja kivennäisaineet viimeistelevät Life Drinkin ravintoprofiilin tarjoten myös suolistolle elintärkeitä rakennus- ja ravintoaineita.

Life Drinkin kasvit ja rohdokset on tuorepakastekuivattuja. Tuorepakastekuivaus, joka tapahtuu tyhjiössä -196 °C asteessa, säilyttää kasvien entsyymiaktiivisuuden ja ravinnetiheyden koskemattomana. Kuten kaikki Terranova-ravintolisät, myös Life Drink on täysin sokeriton, makeuttamaton, soijaton, gluteeniton, hiivaton ja maidoton. Jauhe on helppokäyttöistä ja makeuttamattomana ja maustamattomana se voidaan sekoittaa helposti vaikkapa mehun, kaakaon, pirtelön tai urheilujuoman joukkoon.

* On tärkeää huomioida, ettei ravintolisillä saa korvata monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

Lue lisää: www.terranova.fi

Lue myös:

Puhtaiden, ravinteikkaiden ravintolisien aika

Julkaistu: 1.11.2017