Terve.fi

Mistä tietää, milloin mies pettää?

Mistä tietää, milloin mies pettää?
Tilastot osoittavat, että kolme neljästä miehestä on taipuvainen pettämään pitkäaikaista tyttöystäväänsä tai vaimoaan, kertoo Daily Mail.
Julkaistu 15.6.2009

Ja mikä pahempaa, suurimmalla osalla tyttöystävistä ja vaimoista ei ole mitään hajua. Uusimmassa kirjassaan Tess Stimson, itsekin petetty vaimo, valaisee, millä keinoilla voi tarkkailla, käykö oma mies aidan toisella puolella nauttimassa ruohoa.

Merkki 1. Hurja muodonmuutos

Kun takana on pitkä suhde, on helppo unohtaa tarkka huolehtiminen ulkonäöstä. Vaikka sinä silti olisit pitänyt kauneudestasi kiinni, sama ei välttämättä päde miehesi kohdalla. Sillä välin kun olet hikoillut takapuoltasi pienemmäksi ja hieronut ryppyvoiteita litrakaupalla kasvoihisi, miehesi on onnellisesti kehittänyt jenkkakahvoja sekä kaljua päälakiläikkää.

Yllättäen miehesi kuitenkin muuttaa tapansa täysin. Hän uusii vaatevarastonsa perusteellisesti. Hän siistiytyy, kun on lähdössä kavereiden kanssa kaljalle. Hänen on pakko päästä juuri nyt hakemaan uusi osa ruohonleikkuria varten. Hän ostaa kasakaupalla uusia silkkiboksereita, vaikka ennen käytti samoja alushousuja monta päivää kääntämällä ne vain ympäri. Hän ryhtyy pesemään omat vaatteensa. Hänestä kehkeytyy intohimoinen liikkuja.

Mistä ilmiö johtuu? Miehelläsi on suhde.

Merkki 2. Puhelutiedot

Jos miehellesi alkaa tulla yllättäen tekstiviestejä tai puheluita säännöllisesti tuntemattomasta numerosta, voit valpastua. Rakastuneet nimittäin tekstailevat ja soittelevat usein. Vaikka he vannoisivat olevansa varovaisia, he eivät voi pidättäytyä pitämästä tiiviisti yhteyttä toisiinsa.

Voit miettiä, mitä on tekeillä, kun huomaat jotakin seuraavista. Miehesi poistaa puheluhistorian, sekä omasta että yhteisestä kännykästänne. Hän käyttäytyy oudosti puhelimen lähettyvillä. Hän puhuu tärkeitä työpuheluita toisessa huoneessa sunnuntai-iltapäivänä. Kännykkä on aina hänen mukanaan ja päällä.

Paitsi tietysti silloin, kun yrität itse tavoittaa hänet.

Merkki 3. Sänkykäyttäytyminen

Vuoteessanne ei välttämättä ole ollut vipinää pitkään aikaan. Miehesi ei enää ryntää kimppuusi, kun puet vaatteita. Ja hän käyttää laimeita tekosyitä välttyäkseen seksiltä. Nyt on pää kipeä kulta, en jaksa.

Tai sitten miehesi halut ovat yhtäkkiä kasvaneet ja hän himoaa sinua jatkuvasti. Seksin toistumistiheydellä ei toisin sanoen ole mitään väliä. Merkitystä on vain sillä, onko seksin määrässä tapahtunut suurta muutosta.

Merkki 4. Rahamysteerit

Suhteet maksavat. Miehesi täytyy viedä rakastajattarensa ulos, ostaa hänelle lahjoja, yöpyä hotelleissa. Jos teillä on yhteinen tili, tarkista, onko siltä tehty selittämättömiä nostoja. Jos miehelläsi on luottokortti, voit vaivihkaa vilkaista, millaista maksuliikennettä siltä tapahtuu.

Jos taloudellinen tilanteenne alkaa kiristyä ilman mitään järkeenkäypää syytä, ole varuillasi. Varsinkin silloin, kun miehesi väittää olevansa jatkuvasti ylitöissä, eivätkä nuo ylityökorvaukset tunnu koskaan sisältyvän hänen palkkaansa.

Jälleen kerran avainsana on muutos.

Merkki 5: Työtemppuilu

Ylitöitä. Tapaamisia. Liikematkoja. Konferensseja. Juhlia. Kun puheeksi tulee työpaikka, ei tekosyistä ole pulaa.

Yhtäkkinen liikematkojen lisääntyminen, ilman ylennystä tai työnkuvan muutosta, on klassinen merkki. Se on oikeastaan ainoa usein pätevä syy, jota miehesi voi käyttää ollakseen koko yön pois luotasi.

Lisäksi miehesi saattaa anteliaasti rohkaista sinua lähtemään matkoille ystäviesi kanssa – sekä rauhoittaakseen omatuntoaan että saadakseen omaa aikaa rakastajattarensa kanssa.

Merkki 6: Netissä roikkuminen

Miehesi haluaa pitää yhteyttä rakkaaseensa jatkuvasti. Siihen Internet on hyvä keino. Maileja voi lähetellä sekä kesken työpäivän että myöhään illalla.

Jos miehesi tarkistaa jatkuvasti sähköpostiaan, sulkee tietokoneen saman tien, kun astut huoneeseen, ja poistaa sivuhistorian nettisurffailun jälkeen, voit jo hieman huolestua. Jos hän hankkii itselleen oman tietokoneen ja vaihtaa sen salasanaa vähän väliä, voit huolestua enemmän.

Eihän miehesi halua, että pääset lukemaan ne tunteelliset ja siirappia tihkuvat sähköpostit, joita hän lähettää uudelle rakkaalleen.

Merkki 7: Auton tarkkaileminen

Autosta on helppo etsiä vihjeitä suhteesta. Löytyykö sieltä outoja hajuja, kuten hajuvettä, tai tupakoita, vaikkei miehesi edes polta? Hiussuortuvia, jotka eivät ole sinun tai koiran? Jos löydät penkin alta rintaliivit, älä enää huijaa itseäsi.

Vähemmän selviä merkkejä ovat ne, että löydät jälkiä säännöllisestä matkustajasta, joka et ole sinä. Jos sinun täytyy säätää penkkisi asentoa useammin kuin kerran, sinulla on hyvä syy epäillä jotakin outoa olevan tekeillä.

Merkki 8: Syyllisyyttä kirkuvat lahjat

Jos miehesi alkaa pitää kelloa ja solmiota, vaikkei koskaan ole sellaisia hankkinut, on olemassa vain yksi selitys. Joku muu on ostanut ne hänelle. Kuten myös ne omituiset pikkutavarat, joita löydät siivotessasi ympäri taloa.

Pidä varasi, jos miehesi alkaa yhtäkkiä vastoin tapojaan hankkia sinulle lahjoja, olivat ne sitten hyviä tai yksinkertaisesti typeriä. Syyllisyys puhuu. Toisaalta miehesi saattaa myös lopettaa kokonaan lahjojen ostamisen.

Muutos jälleen kerran.

Lue lisää:

Keskustele:

Kommentoi »