Kauneus ja Terveys

Miksi nainen pettää?

Miksi nainen pettää?
Kyllä vain, naisetkin pettävät. Ja enemmässä määrin kuin ennen. Itse asiassa naiset saavat miehiä hyvällä vauhdilla kiinni pettämistilastoissa, jos on tutkimuksiin uskominen. Mutta mikä ajaa naisen hurttuuden teille? AskMen.com kertoo.
Julkaistu: 11.9.2012

1. Seksin puute

Muistatko ajat, kun sänkypuuhistanne ei meinannut tulla loppua ja toisesta ei meinannut saada tarpeeksi?  Sitten kuvioihin astui vastuuta, töitä ja kaikkea muuta. Jos et saa naista tuntemaan itseään haluttavaksi, hän saattaa etsiä huomiota jostain muualta.

2. Kissapeto

Jotkut naiset pitävät sisällään villipedon, joka vapautuu suuren elämänmuutoksen myötä. Tällainen muutos voi olla esimerkiksi painonpudotus, uusi työpaikka, keski-iän kriisi ja niin edelleen.

3. Itsetunto

Seksi voi parantaa tuntuvasti itseluottamusta, joka saa naisen tuntemaan itsensä seksikkäämmäksi, kauniimmaksi ja rakastetummaksi. Joten jos pidät naisen itsetunnon kunnossa, hän tuskin käy vieraissakaan.

4. Kosto

Jotkut naiset kostavat. Sinun ei tarvitse välttämättä pettää saadaksesi pettämiskoston naiseltasi, vaan syyksi kelpuutetaan ISO vale tai vaikkapa yhteisten rahojen hassaaminen.

5. Intiimiyden puute

Ei riitä, että löytyy kallis auto, iso talo ja muutkin kulissipuitteet, jos teillä ei ole yhteistä aikaa saati yhteistä kivaa. Jos ette hali, pussaile, kutittele tai muuten hassuttele kahdestaan, suhteesta lähtee intiimiys.

6. Vähäpätöiseksi itsensä tunteminen

Jos naisesta tuntuu, että hänen läsnäoloaan ei arvosteta tai hän on kuin ilmaa, voi katse harhailla johonkuhun, joka välittää.

7. Tunteiden tyhjiö

Naiset ovat tunteellisia otuksia, ja tunteellinen tyhjiö on vaarallista suhteelle. Miehen kannattaisikin antaa emotionaalista tukea aina kun mahdollista.

8. Tylsyys sängyssä

Seksistä tulee helposti monotonista ja itseään toistava seksi ei ole enää sitä maailman parasta seksiä, jota harrastitte aiemmin. Tai sitä se on, mutta tylsää ja ennalta arvattavaa. Keksikää jatkuvasti jotain pientä uutta makuuhuoneeseen älkääkä kangistuko kaavoihin.

9. Tapa päästä sinusta eroon

Jos nainen ei uskalla kertoa sinulle, että haluaa erota, hän saattaa raukkamaisesti ilmoittaa sen jollakin muulla keinolla, esimerkiksi pettämällä. Se on ehkä hänelle helpompi tie ulos, mutta lähtöilmoituksen lisäksi pettämisuutinen on todella paha paikka miehelle.

10. Sinä petit, minä kostin

Ylempänä oli jo puhetta naisen kostosta. Todennäköisin syy kostopettämiselle on tietenkin se, että mies on ensin pettänyt. Hän haluaa, että maistat omaa lääkettäsi, vaikka tietää tempauksen vain pahentavan suhteenne tilaa.

Lähde: AskMen

Lue myös:

Kommentoi »