Mies, tämän vuoksi et saa naista

Mies, tämän vuoksi et saa naista
Kuinka mies tyrii hommat? Men’s Fitnessin naislukijat kertovat kauhutarinansa.
Julkaistu 25.12.2013

1. Iltapala

”Mies oli tekstaillut minulle koko päivän siitä, kuinka hän halusi minua. Kun hän lopulta saapui luokseni, hän oli humalassa ja söi leipää. Se tappoi halut. Haistan vieläkin salamin, kun ajattelen sitä hetkeä.”

2. Roskat

”Olin eräänlaisessa kaukosuhteessa. Emme seurustelleet yhdessä emmekä muiden kanssa, kun päädyimme sänkyyn. Esileikin aikana satuin katsomaan lattialle ja huomasin kaksi käytettyä kondomia. Lähdin enkä tavannut miestä sen jälkeen.”

3. Lelut

”Tapailin hetken työkaveriani ja kolmansien treffien jälkeen päädyimme hänen luokseen. Kun saavuimme makuuhuoneeseen, näin vilauksen Hämähäkkimiehestä, Wolverinesta ja muista figuureista. Otin niistä kuvan ja lähetin sen kavereilleni, jotka käskivät juoksemaan ulos välittömästi. En palannut Lepakkoluolaan sen jälkeen.”

4. Koira

”Menimme miehen luokse, päädyimme sänkyyn ja samassa hänen koiransa päätti hypätä sänkyyn – ja osallistua myös! Käskin miehen viedä koiran pois, mutta hän vain laittoi sen lattialle ja kohta koira oli taas sängyssä.”

5. Siivo

”Olin erään miehen luona ja siellä oli todella sotkuista; roskia kaikkialla ja pihakalusteita olohuoneessa. Hän antoi minulle kovan sohvatyynyn nukkumista varten ja aamulla kun heräsin ja kurottelin puhelintani lattialta, huomasin seinässä kuivuneen oksennuksen rippeitä. Kiitos hei.”

6. Pussailutaitojen puuttuminen

”Menin treffeille miehen kanssa, joka oli muuten aivan täydellinen: pitkä, hauska ja komea. Mutta hän oli todella huono suutelija. Yritin antaa hänelle monta mahdollisuutta, mutta mikään ei tehonnut, ei edes känniseksi.”

7. Suuri suu

”Kävin pari kertaa treffeillä miehen kanssa, joka vaikutti mukavalta. Hän kuitenkin alkoi kertoa nähneensä erään näyttelijättären alasti yhdessä elokuvassa. Mies kertoi, että nainen näytti kauhealta alasti. Jos Hollywood-tason näyttelijä ei kelpaa hänelle, en kelpaa minäkään.”

8. Kehonkieli ja patoutumat

”Mies oli aluksi mukava, mutta nopeasti huomasin, että hän puhui käsillään enemmän kuin kukaan muu. Tai ei puhunut: hän huitoi ja vaikutti olevan raivoissaan pikkuasioistakin, mikä oli liian outoa minulle.”

9. Söpöstely voi helposti mennä oudoksi

”Kävin yhden tutun miehen kanssa muutamilla treffeillä ja meillä menikin hyvin, kunnes yhtenä iltana tulin raivona töistä kotiin ja halusin vain nukkumaan. Soitin miehelle ja hän alkoi leperrellä tuutulauluista ja kehdossa nukuttamisestani. Oikeasti? Kuin olisin yhtäkkiä tapaillut isääni.”

10. Ego

”Annoin miehelle mahdollisuuden selittää muustakin kuin siitä, kuinka paljon hän tienaa, eikä hän kuitenkaan lopettanut. Oma oloni alkoi olla vähemmän antelias, ja kun lasku tuli, mies halusi kaiken leuhottamisen jälkeen puolittaa sen. Niin mautonta.”

Kommentoi »