Voi hyvin

Laura Birn hullaantui yllätyksekseen kuntosalitreeniin: ”Tuntuu hienolta, kun huomaa kehon voimistuvan”

Laura Birn hullaantui yllätyksekseen kuntosalitreeniin: ”Tuntuu hienolta, kun huomaa kehon voimistuvan”
Hyvä ateria ilahduttaa Laura Birniä, varsinkin kun sen on joku toinen laittanut häntä varten. Energiaa hän saa kuntosalitreenistä.
Julkaistu 14.4.2023

Kirja

Rachel Cuskin Ääriviivat-romaanitrilogia on kiehtova. Hän kuvaa sitä, miten me kerromme itsestämme tietynlaista tarinaa. Hänen huomionsa ihmisistä ovat tarkkoja, hauskoja ja kipeitäkin. Kirja muistuttaa siitä, että me kaikki muutumme ja että on tärkeää kohdata ihmiset ennakkoluulottomasti. Kun olen vaikkapa ulkomailla, missä kukaan ei tiedä minusta mitään, minun ei tarvitse olla tietynlainen tyyppi. Sen sijaan minun on mahdollista miettiä, mitkä ne minun tarinani oikeastaan ovatkaan.

Guru

Olen tehnyt maskeeraaja Marjut Samulinin kanssa pitkään töitä. Hän on esikuvani elämänasenteensa takia. Hän suhtautuu ihmisiin ja töihin avoimesti ja intohimoisesti. Kun lapseni oli nelikuinen, aloitin työt erään elokuvan parissa. Kuvauksissa äitini ja Marjut auttoivat minua vauvan kanssa, kun kaikki oli vielä hyvin ihmeellistä ja hämmentävää. Se rakkauden määrä, jonka olen häneltä ystävänä saanut, on suuri.

Treeni

Pari vuotta sitten minun piti käydä töiden takia kuntosalilla. Ajattelin, ettei se olisi minun juttuni. Yllätin itseni täysin, kun sitten hullaannuinkin siihen! Tuntuu hienolta, kun huomaa kehon voimistuvan. Siitä saa aivan omanlaistaan energiaa. Pidin salitreenistä niin paljon, että olen jatkanut sitä.

Voimalause

The Cardigans -bändillä on kappale nimeltä Erase/Rewind, eli pyyhi ja kelaa taaksepäin. Mitä enemmän oppii ja kohtaa ihmisiä, sitä enemmän tarjoutuu mahdollisuuksia kasvaa ja muuttua. Vaikka olisi aiemmin ollutkin jonkin asian suhteen ehdoton, myöhemmin on vapaus ajatella toisin.

Voimaruoka

Rakastan syömistä. Perheeseeni kuuluu todella hyviä ruoanlaittajia, vaikka en ehkä ole yksi heistä. Suurimman nautinnon saan, kun joku toinen laittaa ruokaa minua varten – oli se sitten voileipää tai seitsemän ruokalajin ateria. Yhdessä jakaminen onkin siinä parasta.

Laura Birn

Näyttelijä Laura Birnin, 41, perheeseen kuuluu puoliso, lapsi ja bonuslapsi. Hän sai vastikään Kultainen Venla -palkinnon roolistaan Elisa Viihde Viaplayn Munkkivuori-sarjassa. Keväällä hänet nähdään Inari Niemen ohjaamassa Valoa valoa valoa -elokuvassa ja Apple TV+:n kansainvälisessä Foundation-tieteissarjassa.

Laura Birn poseerasi Eeva-lehden muotikuvissa vuonna 2020.

Kommentoi »