Voi Hyvin

Kummituksia on olemassa!

Kummituksia on olemassa!

Oletko nähnyt kummituksia tai muita henkiolentoja? Lukijat kertovat parhaat kummitustarinansa. Kerro sinäkin omasi.
Mainos

”Olen kohdannut elämäni aikana muutaman kerran henkiolennon, mutta seuraava tapaus on ollut kaikkein mieleenpainuvin.

Olin juuri saanut tietää olevani raskaana ja lepäilin sängyllä keskellä päivää. Yhtäkkiä sängyn viereen ilmestyi arvokkaan näköinen, harmaantunut vanhempi mieshahmo, joka ilmoitti erittäin varmalla ja auktoritäärisellä äänellä ”Se on sitten Niilo” ja hävisi sen jälkeen. Kun lapsi sitten aikanaan syntyi, se oli poika. Syntymähetkellä soi synnytyshuoneen radiosta Porilaisten marssi ja ulkona liehuivat Suomen liput. Päivä oli Suomen itsenäisyyspäivä ja Niilon nimipäivä.

Nyt Niilo on reipas 6-vuotias ja on ilmoittanut aikovansa isona Suomen presidentiksi.”

”Talomme rakentajavainaa vierailee joskus iltaisin vetämässä vessan ja polttamassa savukkeen. Erittäin voimakas tupakanhaju leijailee vähän aikaa sisätiloissa, vaikka meillä ei kukaan polta.”

”Olen usein kokenut suojelevien voimien läsnäolon. Kerran henget seurasivat minua useiden tuntien ajan, ja silloin kykenin tekemään erään kauaskantoisen päätöksen, ratkaisun, joka muutti elämäni.”

”Viikkoa ennen isäni kuolemaa sänkyni päähän ilmestyi yöllä enkeli, jolla ei ollut siipiä. Samana yönä isäni joutui teholle ja hänet elvytettiin. Hän taisteli viikon elämän ja kuoleman rajamailla. Ilmeisesti enkeli oli siivetön, koska isäni ei vielä silloin siirtynytkään tuonpuoleiseen.”

”Edellisessä asunnossani heräsin monta kertaa siihen, että joku mies seisoi sängynpäädyssä katselemassa minua. Kiersin tietysti etsimässä, mutta en koskaan nähnyt ketään. Muutettuani pois näin asunnon uuden omistajan ja kysyin, onko hän herännyt koskaan vastaavaan tilanteeseen. Kummastus oli suuri, kun hän sanoi nähneensä saman miehen. Onneksi olento jäi siihen asuntoon eikä seurannut minua uuteen kotiini.”

”Ajoin autoa yksin sumussa, kun joku huusi: ’Jarruta!’. Löin sopivasti jarrut kiinni juuri, kun hirvi juoksi tielle. Jäi muutama sentti väliä hirven jalkoihin.”

”Vuosia sitten, kun olin kylvyssä kotonani, kuulin aivan selvästi, että nimeni sanottiin. Olin ihmeissäni, koska asuin yksin eikä asunnossani ollut ketään muita kuin minä.”

”Kylmiä henkäyksiä tuntuu aika ajoin, joten oletan, että isovanhempani pitävät minusta huolta.”

”Koin enkelin läsnäolon, kun jouduin raskaana ollessani moottoripyörän yliajamaksi. Myös kolarissa selvinneen lapsen nimen ilmoitti enkeli. Imettäessäni kastamatonta lastani vierestäni kuului puheäänellä selkeästi lapsen koko nimi.”

Julkaistu: 4.6.2009