Kauneus ja Terveys

Rakastunut näyttelijä Kirsi Ylijoki: ”Elämä voi yllättää isosti, ja siihen on vain tartuttava täysillä”

Rakastunut näyttelijä Kirsi Ylijoki: ”Elämä voi yllättää isosti, ja siihen on vain tartuttava täysillä”
Kun näyttelijä Kirsi Ylijoki oli alkukesällä palaamassa teatteriharjoituksista, hän tapasi kesäasuntonsa pihalla miehen, joka tuntui heti sielunkumppanilta. Kirsi päätti luottaa intuitioon ja heittäytyä.
Julkaistu: 1.8.2022

Rakastuminen on tuonut valoa näyttelijä Kirsi Ylijoen, 53, rankkaan vuoteen. Hän menetti viime tammikuussa isänsä.

Kirsi eli avioeronsa jälkeen kaksi ja puoli vuotta ilman kumppania. Juhannuksen jälkeen Kirsi kertoi Instagramissa seurustelevansa valokuvaaja Nestori Lönngrénin kanssa.

”Elämä voi yllättää isosti, ja siihen on vain tartuttava täysillä. Sen verran suuresta ihmeestä ja rakastumisesta on kyse”, Kirsi kertoo.

Hän ei etsimällä etsinyt uutta kumppania, vaikka on käynyt eronsa jälkeen treffeillä. Pikemminkin Kirsi vannoi, ettei todellakaan painele lähimpään rokkibaariin ja nappaa ensimmäistä pitkätukkaa kumppanikseen.

”En enää halua elää tai tulla määritellyksi miehen kautta. Minulle on ollut tärkeintä vaalia omaa keski-ikäisen naisen tasapainoani.”

Kirsi Ylijoki elää onnellista vaihetta. Hänen on hyvä olla itsensä kanssa ja imatralaisen kerrostalon pihalta löytyi alkukesällä sielunkumppani, suuri rakkaus.

Kirsi ja Nestori salamarakastuivat kerrostalon pihalla

Kirsi ja Nestori tutustuivat toisiinsa imatralaisen kerrostalon pihalla. Nestori asuu talossa, ja Kirsillä on siellä väliaikainen asunto kesäteatteriroolinsa takia.

”Olin tulossa teatteriharjoituksista ja Nestori rullaluistelutreeneistä. Olimme menossa samaan aikaan ulko-ovesta sisään ja aloimme jutella. Huomasin nopeasti, että olemme samanlaisia herkkiä keijusieluja. Puhuimme samaa kieltä. Ajattelimme molemmat toisistamme, että tuossa on minun ihmiseni. Olemme olleet yhdessä ensikohtaamisesta asti.”

”Olen oppinut lempeästi väistämään ihmisiä, joiden seurassa valoni himmenee. Minua vetävät puoleensa herkkyys, avoimuus ja läsnäolo”, Kirsi Ylijoki kertoo.

Miksi rakastuminen tapahtui juuri nyt? Kirsi uskoo olevansa helposti lähestyttävä vapaasti virtaavan energiansa vuoksi. Kirsillä ja 33-vuotiaalla Nestorilla on ikäeroa, mutta sillä ei ole kummallekaan merkitystä.

”Seikkailijahenkisyys ja intohimoinen uteliaisuus, kyky iloon ja riemuun ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, mitä kumppaniltani kaipaan. Itsenäinen ja turvallinen elämä minulla on jo hallussa omasta takaa.”

Luit lyhennelmän Kauneuden ja Terveyden 10/2022 kansijutusta, jossa kerrotaan myös, miksi Kirsi kokee elävänsä uutta murrosikää ja millaista se on. Entä mikä on antanut hänelle rohkeutta tehdä rohkeutta tehdä omannäkäisiä valintoja? Lue koko haastattelu lehdestä!

Kommentoi »