Kauneus ja Terveys

Juhlakauden suosikkiasut ovat tässä – katso 20 ideaa!

Juhlakauden suosikkiasut ovat tässä – katso 20 ideaa!
Unohda pikkumusta, sillä nyt irrotellaan viettelevässä samettileningissä, kimallevaatteissa tai näyttävässä punaisessa mekossa.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.11.2016

Kauden tärkeimpään juhlakauteen valmistumisessa on vain yksi sääntö: mitä näyttävämpi sen parempi!

ANNA SEN KIILTÄÄ!

Pikkujoulukauden suosikit, eli kimallekankaat ja paljetit, viehättävät joka vuosi. Miksipä et siis eksyisi kerran vuodessa sivupolulle ja pukisit päällesi jotain todella näyttävää?

Ja mikä helpointa, kun valitset näyttävän mekon, voit unohtaa asusteilla kikkailun.

Pitkähihainen v-aukkoinen mekko 69,95 e, Lipsy, Zalando. Pitkähihainen discomekko 95 e &stories.com. Paljettimekko 60 e, H&M. Kilpikonnakauluksinen mekko 40 e, Zara.

VIETTELEVÄ SAMETTI

Kimallevaatteita vieläkin helpompi valinta on vartalonmyötäinen samettimekko. Jo itsessään materiaali on niin näyttävä, ettei tyyliä kannata koristella liikaa. Yksi harkittu asuste siis riittää. Korujen sijaan panosta tällä kertaa juhlakenkiin. 

Vinkki: hyödynnä samettimekko arkikäytössä, kun puet sen alle pitkähihaisen paidan.

Slip-mekko 39,95 e, Gina Tricot. Yksiolkaiminen mekko 65 e, &stories.com. Vihreä mekko 39,95 e, Lindex. Käärmeennahkakuvioiset nilkkurit 145 e, &stories.com.

KATSE YLÄVARTALOON

Etkö ole mekkoihmisiä? Ei haittaa, sillä jo näyttävällä yläosalla loihdit juhlatyylin. Ja mikä helpointa: kun yläosa on juhlava, riittää alaosaksi mustat housut tai vaikka farkut.

Paljettitakki 39,95 e, Gina Tricot. Korvikset 12,95 e, Lindex. Musta yksiolkaiminen toppi 29 e, Bik Bok. Pitsipaita 49,95 e, Lindex. Kiiltävä toppi 39,95 e, Zara.

SAISIKO OLLA JOTAIN PUNAISTA?

Punainen viestittää itsevarmuudesta ja rohkeudesta. Kuulutko tähän joukkoon? Kun valitset päällesi punaista, varmista, että juhlavaatteesi materiaali on laadukas ja malli hyvin istuva, sillä värin lisäksi nämä seikat tulevat korostuneesti esille. Yhdistä punaiseen mustia, hopeisia tai kultaisia asusteita.

Pitkähihainen samettimekko 92 e, &stories.com. Viininpunainen pitsimekko 100 e, esprit, Zalando. Kotelomekko 98 e, Topshop. A-linjainen pitsimekko 40 e, H&M. Korkokengät 69,95 e, Topshop, Zalando.

KEINUTA PEPPUA!

Vaihteen vuoksi, mitä jos joraisit tänä vuonna pikkujouluissa tanssilattialla kimallehousuissa tai paljettihameessa? Erityisesti Y- ja O-vartaloisten kannattaa panostaa näyttävään alaosaan.

Muista: jos valitsit alaosaksi lyhyttä, pue yläosaan peittävää.

Hopeiset housut 59,95 e, Lindex. Brodeerattu hame 29 e, Bik Bok. Kiiltävät pussihousut 45 e, &stories.com. Paljettiminihame 129 e, Samsoe & Samsoe. Musta paljettihame hapsuilla 79,95 e, Zara. Kimallekengät 72 e, Topshop.com.

Lue myös:

Kommentoi »