Kauneus & Terveys

Kosmetiikkaa kuusen alle: vuoden 2019 parhaat joululahjat

MAINOS
Etsitkö joululahjaa ystävällesi, joka ansaitsee hemmottelua? Tai mietitkö, millainen paketti ilahduttaisi puolisoasi? Osta lahjaksi kosmetiikkaa, joka ei jää kaappiin pyörimään. Lue toimituksen vinkit vuoden 2019 parhaisiin lahjaideoihin! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Parhaat joululahjat vuonna 2019

1. Hemmottelulahja hyvälle ystävälle

Mikä voisi olla parempi tapa kiittää ystävää kuluneesta vuodesta, kuin antaa lahjaksi hemmotteleva ihonhoitopakkaus?

Kicksin lahjapakkaus sisältää ihoa uudistavan AHA-happokuorinnan sekä verenkiertoa vilkastavan jaderullan. Tuotteet tuovat arkeen ripauksen luksusta ja valmistelevat ihoa uuteen vuoteen.

2. Tuoksulahja vahvalle naiselle

Yves Saint Laurentin uutuustuoksu Libre EdP on voimakas ja sensuelli. Siinä yhdistyvät appelsiininkukka ja laventeli.

Libre on täydellinen tuoksu vahvalle naiselle. Muista oman elämäsi supernaista hulppealla lahjapakkauksella, jossa on tuoksusta 50 millilitran pullon lisäksi 7,5 millilitran matkakoko.

3. Helliviä vartalonhoitotuotteita siskolle

Sisko ansaitsee hemmottelua siinä missä parhaat ystävätkin. Muista häntä laadukkailla vartalonhoitotuotteilla, jotka hellivät talven kuivattamaa ihoa.

4. Himoittu huulikiiltosetti tyttärelle

Buxomin huulikiillot antavat huulille väriä, kiiltoa ja täyteläisyyttä. Trendikkäät tuotteet ovat suosittuja erityisesti nuorten keskuudessa. Viiden huulikiillon setti on varma valinta tyttärelle, joka on kiinnostunut meikkaamisesta.

5. Lahja hänelle, joka ansaitsee vain parasta

Etkö osaa päättää, mitä antaisit lahjaksi rakkaallesi? Jos uskot hänen ansaitsevan vain parasta, valitse ylellinen luksuslahja.

Lancômen Beauty Box on täytetty laadukkailla meikeillä, ihoa hellivillä hoitotuotteilla sekä aistikkailla tuoksuilla. Sisällön arvo on lähes kolminkertainen paketin hintaan verrattuna. Tähän lahjaan ei voi olla ihastumatta!

6. Pieni paketti naapurille tai työkaverille

Etkö meinaa keksiä sopivaa lahjaa työkaverille, lapsesi ystävälle tai naapurille? Onko mielessäsi joku, jota haluaisit ilahduttaa, muttet ihan tiedä, mistä hän pitäisi? Siirrä katse hänen kynsiinsä. Ovatko ne lakatut?

Jos vastaus on kyllä, et voi mennä pieleen Essien ihanalla lakkapaketilla.

7. Lahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Tuntuuko, että lahjan saajalla on jo kaikkea? Jos ystäväsi kaapit pursuilevat kosmetiikkaa, voi olla, ettei hän halua uutta purkkia joululahjaksi.

Laadukkaat Linda Hallbergin meikkisiveltimet voivat olla ratkaisu. Basic Kit Makeup Brushes -setin siveltimet helpottavat meikkaamista ja näyttävät kauniilta hyllyssä. Mikäli ystävälläsi sattuu olemaan jo muutama sivellin, se ei haittaa. Meikkausvälineitä pitää puhdistaa säännöllisesti, joten muutama varakappale on vain hyödyksi.

8. Spa-henkinen kasvonaamiosetti ihonhoidon ystävälle

Yksi helpoimmista kosmetiikkalahjoista on lahjapakkaus, josta löytyy kasvonaamioita eri tarpeisiin.

Kaikki pitävät tehokkaista kasvonaamioista, ainakin sen jälkeen, kun ovat päässeet kokeilemaan niitä. Muista mummia, tätiä tai ystävää Peter Thomas Rothin Mask Mashup -paketilla, joka ratkaisee ihon ongelmat!

9. Arvokas ihonhoitolahja, jota äiti arvostaa

Hurmaa äiti luksuslahjalla, joka hellii hänen ihoaan. Sensain Absolute Silk -lahjapakkaus sisältää anti age -hoitovaahdon, joka muuttuu iholla hoitovedeksi, sekä hoitovoiteen. Setti hoitaa ihoa pintaa syvemmältä.

Muista myös miehiä!

Etsitkö lahjaa isälle, veljelle tai puolisolle? Tässä kaksi loistavaa ideaa.

1. Turvallinen tuoksulahja

Boss Bottled EdT on moderni klassikko, josta on tullut monen miehen ikisuosikki. Tämä ajaton, tyylikäs tuoksu on toivottu lahja, joka sopii moneen makuun.

2. Kosteuttava ihonhoitopakkaus

Miehet pitävät käytännöllisistä lahjoista, ja siksi ihonhoitopakkaus onkin mieluisa löytö kuusen alta. Biotherm Hommen Aquapower Gift Boxissa on kolme suosittua tuotetta.

Lisäksi joulukalenteri aukeaa pian! Liity mukaan ja saat avata joka päivä uuden luukun kalenterista. Liity ja voita laukku!

Juttu sisältää mainoslinkkejä.

Mitä mainoslinkit oikein tarkoittavat? Lisätietoa mainoslinkeistä.

Julkaistu: 5.11.2019
Kommentoi »