Jaatko itsestäsi kaiken parisuhteessa? Tiedosta nämä riskit

Jaatko itsestäsi kaiken parisuhteessa? Tiedosta nämä riskit
Parisuhteessa jaetaan tunteiden lisäksi fyysisiä asioita, esineitä, aikaa ja faktoja itsestämme. Missä vaiheessa liika jakaminen kuitenkin kostautuu, kun itsenäisyydestä ei ole jäljellä mitään? Se on jokaisen itse päätettävä. BoldSky.com luettelee yleisimmät seuraukset, joita liian läheinen suhde voi aiheuttaa.
Julkaistu 19.9.2014

1. Olet haavoituvampi

Olet näyttänyt kaikki ässät hihastasi, joten olet haavoittuvainen käytännössä koko parisuhteenne loppuun asti.

2. Mysteerin tunne kuolee

Suhteessa pitää olla tietty määrä salaperäisyyttä, jotta asiat pysyvät kiinnostavina. Jos kuitenkin kerrot heti kaiken, olet antanut kaikki palat palapeliin heti kättelyssä.

3. Vyön alle tulee osumaa

Jos kumppanisi tietää kaikki salaisuutesi, hän voi käyttää niitä sinua vastaan riidan syntyessä.

4. Säikäytät toisen osapuolen

Jos kerrot synkimmät salaisuutesi heti orastavan seurustelun alussa, se voi toimia sinua vastaan. Toinen osapuoli säikähtää ja jäät yksin, joten malta ensin hetki.

5. Löytämisen ilo loppuu kuin seinään

Parisuhteessa on tarkoitus selvittää kumppanista eri ominaisuuksia ja asioita ajan saatossa. Kaiken heti kertominen ja näyttäminen pilaa löytämisen ilon tehokkaasti.

6. Vaikea historia muuttuu vaikeaksi tulevaisuudeksi

Jos sinulla on ollut villi sinkkukausi ennen seurusteluanne ja säätöjä on karttunut, ei niistä kannata kertoa raadollisesti kaikkea. Se johtaa siihen, että kumppanisi alkaa epäillä uskollisuuttasi.

7. Juorut kulkevat

Kerrot kumppanillesi kaiken luottamuksellisesti, mutta et ikinä voi tietää, pitääkö toinen puoliskosi suunsa kiinni. Tai jos olet kertonut kaiken ja eroatte: tympeä exä voi kertoa salaisuutesi kaikille, koska hän ei ole omasta mielestään sinulle enää tilivelvollinen.

8. Kehutkin tuntuvat sarkasmilta

Jos kumppanisi ei naljaile sinulle menneisyydestäsi, saatat alkaa kuvitella, että hän naamioi haukkunsa arkiseen keskusteluun.

9. Ei ole enää puhuttavaa

Kohta ei ole enää mitään yhteistä ja parisuhde on kovaa vauhtia menossa kohti turmiota.

Lähde: BoldSky

Kommentoi »