Kauneus & Terveys

Bloggaaja ihastui: edullinen ja tehokas kosteuttaja herkälle iholle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
L300
1

Bloggaaja ihastui: edullinen ja tehokas kosteuttaja herkälle iholle

Karkkipäivä-blogin Sanni löysi kasvojen hoitoon uuden suosikkisarjan, joka on ystävällinen myös kukkarolle.

Kun sää kylmenee, iho tarvitsee tehokkaamman kosteusvoiteen. L300-tuotesarja on kehitetty herkälle ja kuivalle iholle, ja koko sarja on hajusteeton. Hyaluronic Renewal Anti-Age -sarjan teho perustuu hyaluronihappoon.

– L300-sarjasta löysin hintaystävällisen vaihtoehdon hyaluronihappoon pohjautuville kalliille sarjoille, Sanni kehuu Karkkipäivä-blogissaan.

Tehokosteuta edullisella seerumilla

– Jos haet hyvän hinta-laatusuhteen hyaluronihapposeerumia, tässä on etsimäsi, kirjoittaa Sanni.

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age -seerumi on koostumukseltaan maitomaista eikä jätä tahmeaa pintaa. Seerumissa on hyaluronihapon lisäksi myös pienempi molekyylistä natriumhyaluronaattia joka imeytyy syvemmälle.

Muista kosteus päivällä ja yöllä

– Pidin kaikista sarjan tuotteista, mutta erityisiksi suosikeikseni muodostuivat silmänympärysvoide ja yövoide, Sanni kirjoittaa blogipostauksessaan.

Sanni piti päivävoiteen kevyestä koostumuksesta ja kehottaa käyttämään tuotteita luovasti. Paljon matkustava Sanni käyttää silmänympärysvoidetta välillä myös koko kasvoilla. Kuivaihoiselle Sanni suosittelee yövoidetta päivävoiteeksi.

Yövoide on täyteläinen, runsas ja hoitava mutta ei rasvainen. Siinä on hintaansa nähden todella paljon kosteuttavia ainesosia. Nimikkoainesosan lisäksi peräti viittä eri keramidia ja kolesterolia, jotka hellivät kuivaa ihoa.

Hyaluronic Renewal Anti-Age -sarjan tuotteissa käytetään kahta eri molekyylikoon hyaluronihappoa parhaan vaikutuksen ja imeytymisen takaamiseksi.

Hyaluronic Renewal Anti-Age-sarjassa on silmänympärysvoide, suojakertoimellinen päivävoide, päivä- ja yövoide sekä seerumi. Suositushinta sarjan tuotteille on 14,90 €.

Lue lisää!

Karkkipäivä-blogin postaus

L300-tuotesivut

Julkaistu: 11.9.2018