Ihonhoidon uudet tuulet − näillä vinkeillä saat ihosi hehkumaan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: K-Citymarket
Ihonhoidon uudet tuulet − näillä vinkeillä saat ihosi hehkumaan
Kesän jälkeen iho kaipaa erityistä huolenpitoa. Poimi tästä meikkitaiteilija Ida Jokikunnaksen vinkit, joiden avulla palautat ihosi hehkun.
Julkaistu 22.7.2020

Päivittäinen puhdistus ja kosteutus ovat avainroolissa ihonhoidosta puhuttaessa. Ei ole kuitenkaan yhdentekevää, millaisilla tuotteilla ihoasi hoidat. Selvitä ihotyyppisi lisäksi ihosi kunto, ja valitse tuotteet sen mukaan.

− Suomen ilmasto on kuiva ja iho vaatiikin riittävästi kosteutta. Siksi kannattaa aina suosia kosteuttavia tai kosteutta sitovia tuotteita. Ihoa kannattaa myös helliä parin viikon välein naamioilla ja tehohoidoilla, vinkkaa meikkitaiteilija Ida Jokikunnas.

Näillä K-Citymarketista löytyvillä tuotteilla hoidat ihosi kauniiksi. 1) Kosteutta sitova KORRES Pure Greek Puhdistusemulsio 3in säilyttää ihon elinvoiman. 2) Garnier Bio Purifying Toner -kasvovesi valmistelee ihon vastaanottamaan hoito- ja kosteustuotteita. 3) Mossa Youth Defence Restoring -silmänympärysvoide kosteuttaa hellävaraisesti. 4) Vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä Lumene VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito -seerumi kosteuttaa kuivaa ihoa. 5) Aloe veraa sisältävä NIVEA Naturally Good Radiance Day Cream -päivävoide pitää kasvot koko päivän kosteutettuna ja niille kasvoille hehkua.

Iho rakastaa päivittäisiä rutiineja

Ihonpuhdistukseen kannattaa valita hellävaraisia ja kosteuttavia tuotteita, sillä turhan tehokas puhdistus ärsyttää ihoa ja poistaa iholta luontaisia rasvoja. Kitkan aiheuttamaa ärsytystä voi ehkäistä käyttämällä öljymäisiä ja maitomaisia tuotteita.

Ihonpuhdistus tulee aina viimeistellä kasvovedellä, sillä se kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH:n. Näin iho on myös vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille.

− Valitse seerumi ihosi tarpeen mukaan. Haluatko ehkäistä ikääntymisen vaikutuksia tai epäpuhtauksia? Vai kaipaako ihosi kenties tehokosteutusta? Älä unohda, että myös herkästi kuivuva silmänympärysalue kaipaa huolellista kosteuttamista.

Levitä lopuksi kasvoille kosteuttava päivävoide, ja sen päälle meikkivoide. Yövoide saa olla päivävoidetta paksumpi ja hoitavampi, sillä iho palautuu yön aikana. Oikein valittu tuote auttaa ihoa yön aikana tapahtuvassa uudistumisessa.

Voit tukea ihonhoidon rutiineja erilaisilla tehohoidoilla, kuten naamioilla ja kuorinnoilla. Kasvojen iho tarvitsee hoitoa ihotyypistä riippuen 1−2 kertaa viikossa.

Ihonhoitoon panostetaan entistä enemmän

Ihon hoitamiseen käytetään nyt aikaa ja laadukkaita tuotteita. Säännöllisen puhdistuksen lisäksi iho kuoritaan säännöllisesti, jotta erikoishoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan kunnolla.

Erilaiset kasvojen hoitovälineet, kuten jaderollerit ja Gua Sha -kivet, tehostavat tuotteiden toimivuutta ja kiinteyttävät kasvoja. Jos kaipaat uutta hehkua, kannattaa kasvojen, huulten ja vartalon ihoa helliä erilaisilla hoitoöljyillä.

K-Citymarketin hyllystä löydät myös nämä luottotuotteet. 1) Ibero Gua Sha -kampa ja -lasta. 2) Korres Pure Greek Olive Shine -huuliöljy. 3) Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost on samalla naamio ja yövoide. 4) L300 Pure Cleansing -kuorintavoide. 5) La Provencale BIO Oil of Youth -yöseerumi. 6) L´Oréal Paris Age Perfect Golden Age -päivävoide. 7) Bio-Oil ihonhoitoöljy häivyttää ihon epätasaisuuksia. 8) Le Petit Olivier Argan Oil -silmänympärysvoide. 9) La Provencale BIO Micellar Water Purity -puhdistusvesi puhdistaa silmämeikin ja koko kasvot. 10) Ibero 2-osainen Jaderulla.
Gua sha kuuluu tämän hetken kiinnotavimpiin kauneustrendeihin. Nappaa täältä vinkit gua sha -tuotteiden käyttöön.
Kasvonaamioiden valiot löydät K-Citymarketista. 1) Puhdistava ja kosteuttava Montagne Jeunesse Superfood Matcha & Chia Clay Mask -naamio sopii epäpuhtaalle iholle. 2) Tiivistettyä hyaluronihappoa sisältävä naamio L'Oréal Paris Revitalift Filler Replumping -kangasnaamio häivyttää ikääntymisen merkkejä ja huokosia. 3) Karitevoita sisältävä Missha Airy Fit Shea Butter -kangasnaamio tuo tehohoitoa kuivalle ja herkälle iholle.

Kaipaatko lisää vinkkejä?

Lue lisää kauneudenhoidosta täältä.

Kommentoi »