Kiire ja saasteet vaikuttavat myös ihoon – näin hoidat stressi-ihoa oikein

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Nivea
Kiire ja saasteet vaikuttavat myös ihoon – näin hoidat stressi-ihoa oikein
Iho kaipaa päivittäin rentoutusta ja lepoa, sillä kaupungin ilmansaasteet, stressi ja haitalliset säteilyt vaikuttavat ihon hyvinvointiin.
Julkaistu 30.7.2018

Tiesitkö, että kaupunkien ilmassa leijuu koko ajan jopa 20 kertaa ihohuokoisen halkaisijaa pienempiä hiukkasia? Säätila ja vuodenaika vaikuttavat ilmanlaatuun merkittävästi. Olet ehkä huomannut, kuinka sateen jälkeen ulkona on helpompi hengittää. Sade huuhtelee ja puhdistaa ilmasta saasteita ja pölyä.

Asuit sitten kaupungissa tai maalla, stressi ja ilmassa leijailevien hiukkasten sisältämä pöly sekä lika tukkivat myös ihon huokosia ja saavat sen tuntumaan rasvaiselta.

NIVEA Urban Skin -ihonhoitosarja on tarkoitettu erityisesti kaupungin sykkeessä asuville. Sarja sisältää antioksidantteja ja vihreä tee-uutetta, jotka auttavat ihoa taistelussa saasteita, pölyä ja likaa vastaan. Myös stressi ja aurinko vaikuttavat ihon hyvinvointiin lisäten talineritystä. Urbaanissa ympäristössä stressaantunut iho myös vanhenee ja kuivuu nopeammin. Stressi-iho voi myös punoittaa ja siihen voi ilmestyä näppylöitä.

NIVEA Urban Skin -ihonhoitosarjan tuotteet neutralisoivat tehokkaasti ilmassa liikkuvia vapaita radikaaleja ja suojaavat ihoa epäpuhtauksilta.

Ihonhoidon ABC

A)

Urbaanin ihonhoidon kulmakivi pohjautuu ihon päivittäiseen puhdistamiseen. Puhdista ihosi aamuin illoin ja tehosta puhdistusta syväpuhdistavalla NIVEA 1 Minute Urban Skin Detox Face Mask -naamiolla. NIVEA 1Minute Urban Skin Detox Face Mask -naamion sisältämä valkoinen savi toimii magneetin tavoin, sitoen itseensä rasvaa ja talia. Vain yksi minuutti päivässä riittää. Kosteuttavaa ja syväpuhdistavaa savinaamiota ei pestä, vaan se pyyhitään kasvoilta pois, jolloin vältetään veden kuivattavalta vaikutukselta.

Lisäksi sarjasta löytyvät kosteuttava NIVEA 1 Minute Urban Detox Moisture Mask - sekä ihohuokosia supistava NIVEA 1 Minute Urban Skin Detox Mask Pore Refine -naamiot. Kaikkia 1 Minute Urban Skin Detox Face Mask -naamiota voi käyttää huoletta päivittäin.

NIVEA 1 Minute Urban Skin Detox face mask -naamiota voi käyttää päivittäin.

B)

Syväpuhdistuksen jälkeen iho kaipaa kosteutta ja suojaa. NIVEA Urban Protect -päivävoiteen sisältämät antioksidantit ja vihreä tee –uute tukevat ihon omia puolustusmekanismeja ja auttavat ihoa suojautumaan epäpuhtauksilta. Lisäksi päivävoiteen aurinkosuoja 20 on tehokas suoja UVA-valoa vastaan ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan. Geelimäinen päivävoide viilentää stressi-ihoa tuntumatta rasvaiselta.

NIVEA Urban Skin Protect -päivävoide suojaa ihoa ilman epäpuhtauksia vastaan.

C)

Yöllä NIVEA Urban Skin Detox Night -yövoiteen viheä tee -uute, antioksidantit ja hyaluronihappo auttavat ihoa palautumaan päivän rasituksilta ja uusiutumaan yön aikana kosteuttaen samalla tehokkaasti. Yövoiteen kevyt ja geelimäinen koostumus on helppo levittää, eikä se tunnu rasvaiselta.

NIVEA Urban Skin Detox Night -yövoide auttaa ihoa uusiutumaan ja palautumaan yön aikana.

Kaikki NIVEA Urban Skin -ihonhoitosarjan tuotteet on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista, hinnat n. 10 e.

Kommentoi »