Hoida hiuksia ja ihoasi kuin pariisitar

Hoida hiuksia ja ihoasi kuin pariisitar
Ranskalaisen naisen kauneuden salaisuus on huoliteltu rentous. Hoida iho hehkeäksi ja hiukset kiiltäviksi näillä vinkeillä ja täsmätuotteilla.
Kuvat
Julkaistu 22.5.2017

Pariisitar ei luista arjen ihonhoitorutiinista, mutta hän tekee sen mahdollisimman helpoksi. Iho ja hiukset hoidetaan mutkattomasti ja ylellisesti aamukahvin aikana. Juhlameikkikin syntyy hetkessä, kun iho hehkuu ja hiukset laskeutuvat luonnollisen kiiltävinä.

Pariisitar luottaa ranskalaiseen laatukosmetiikkaan, jota myydään apteekissa.

Ylellinen ja helppo hoito hiuksille

Phyto-sarjan hiustuotteet on suunniteltu pariisittarelle, joka haluaa luonnolliset ja hyvinhoidetut hiukset.

Tee näin: Jos illalla on luvassa juhlat, hiero kuiviin hiuksiin jo ennen aamiaista ja suihkua ravitseva öljyhoito Phytoelixir Subtle Oil Intense Nutrition. Anna öljyn vaikuttaa hiuksissa aamukahvin ajan ja sen jälkeen pese hiukset normaalisti sampoolla. Ravitseva öljy pehmentää ja syväkosteuttaa hiuksia sekä tekee niistä helpommin käsiteltävät. Levitä hiuksiin päivittäin suihkun jälkeen hiuksiin pieni nokare Phyto 7 -hiusten päivävoidetta, joka kosteuttaa hiuksia ja muotoilee hiusten pituudet ja latvat latistamatta kampausta. Päivävoide tekee hiuksista ihanan kiiltävät ja suojaa niitä koko päivän ajan.

Kosteuta kuiva iho hehkeäksi

Ihon kosteutus on tärkeää ympäri vuoden. Ylellisestä Lierac-sarjasta löytyy monipuolisesti tuotteita kaikenikäisille.

Tee näin: Kosteuttava kasvosuihke on ihana tapa aloittaa aamu. Siihen sopii syväkosteuttava Hydragenist-tuotelinjan uutuus, hoitoneste Morning Moisturizing Mist. Se virkistää ja kosteuttaa kasvot välittömästi. Levitä hoitonesteen jälkeen kasvoille syväkosteuttava ja silottava Lierac Hydragenist  -seerumi. Valitse kosteusvoide ihosi tarpeiden mukaan. Aurinkoisella säällä kasvoille kannattaa levittää aurinkosuojallinen päivävoide. Sipaise kevyt meikki hoidetulle iholle, lisää hieman poskipunaa ja ripsiväriä.

Pariisitar ei koskaan poistu kotoa ehostamatta huuliaan. Kaunista hymysi hoitavalla Lierac Hydragenist Nutri-Plumping Balm -huulivoiteella. Värillinen voide mukautuu ihon pH:n mukaan hennon vaaleanpunaisesta ruusuisempaan sävyyn. Jos haluat vain kiiltoa, valitse huulivoiteen sävytön versio. Voide hoitaa huulet pehmeiksi ranskalaisia suudelmia varten ja kulkee kätevästi käsilaukussa.

Voilà, olet valmis kohtaamaan uuden päivän kuin pariisitar! 

Tutustu tuotteisiin nyt Apteekkishopissa

Lierac Hydragenist Morning Moisturizing Mist -syväkosteuttaa ja palauttaa ihon täyteläisyyden. 

Hydragenist Nutri-Plumping Balm -huulivoiteet ravitsevat ja suojaavat huulia.

Lierac Hydragenist -seerumi silottaa juonteita ja  kosteuttaa.

Phyto 7 -hiusten päivävoide poistaa karheuden tunteen hiuksista.

Ennen pesua käytettävä Phytoelixir Subtle Oil Intense Nutrition -öljyhoito tekee hiuksista pehmeät. 

Kommentoi »