Herkkä iho vaatii hellää huolenpitoa myös kesällä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
L300

Herkkä iho vaatii hellää huolenpitoa myös kesällä

Myös herkkä ja kuiva iho nauttii kesästä. Hyvinvoiva iho kestää paremmin lämpötilan vaihteluja kun sitä hoidetaan oikeanlaisilla tuotteilla.

Herkkä ja kuiva iho tarvitsee hellää huolenpitoa myös kesällä. Hyvinvoiva iho kestää paremmin ulkoisia ärsytyksiä kuten lämpotilan vaihteluja ja stressiä. Kuivan ja herkän ihon kosteutus on tärkeää, jotta suojakerros vahvistuu ja mahdollinen punoitus vähenee.

Myös normaali iho voi olla joskus kuiva. Silloin se tarvitsee erityistä huomiota ja sitä täytyy kosteuttaa. Herkkä iho ei ole ihotyyppi, vaan se on tila. On hyvin tavallista, että iho herkistyy jostain ulkoisesta syystä. Ja kun iho herkistyy, täytyy sitä hoitaa oikein. Ihon herkkä tila voi mennä ohi oikealla hoidolla.

Oikein hoidettuna herkän ja kuivan ihon kosteustasapainon saa palautettua entiselleen. Terve iho tuntuu kimmoisalta, kostealta ja se kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä.

Kolmistaan-blogin kirjoittaja Karoliina kokeili L300-sarjan tuotteita ja ihastui niistä etenkin Intensive Moisture -puhdistuspyyhkeisiin, jotka ovat käteviä kesäreissuilla. Karoliina kertoo blogissaan kokemuksistaan näin:

Rakastamalla rakastan tämmöisiä liinapuhdistuksia, koska kesällä reissatessa purkkeja on vaivalloista raahata mukana. Ne pirulaiset kun vievät lentokoneessakin ison osan sallituista nesteosuuksista. Liinat eivät sisällä parabeeneja, eivätkä mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta: liinojen luukku todella toimii, eli kolonen pysyy oikeasti kiinni avaamisen jälkeenkin.

L300 Intensive Moisture Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ja kosteuttavat ihon helposti, tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Muista päivittäinen ihonhoito myös kesällä

  1. Puhdista - Puhdista ihosi aamuin illoin meikistä, talista ja hiestä ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla.
  2. Kosteuta ja suojaa - Säilytä ihosi kosteustasapaino oikeilla tuotteilla ja muista suojata ihosi myös auringolta.
  3. Älä hoida liikaa - Älä kuitenkaan sorru hoitamaan ihoa liikaa. Päivittäinen puhdistus ja kuorinta silloin tällöin riittää herkälle ja kuivalle iholle

L300-sarjan ihonhoitotuotteet on kehitelty erityisesti herkälle ja kuivalle iholle käyttäen ihon omia kosteudensitojia ja ihon itsensä tuottamia luonnollisesti kosteuttavia ainesosia. Näitä ovat mm. karbamidi, suola, maitohappo ja vapaat aminohapot. L300-sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä tai hajusteita.

Julkaistu: 13.6.2018