Kauneus ja Terveys

Hirvittävimmät halloween-kynnet - 6 kekseliästä ideaa

Hirvittävimmät halloween-kynnet - 6 kekseliästä ideaa
Halloween on naamiaisten kulta-aikaa. Innokkaimmat koristelevat myös kyntensä teemaan sopiviksi. Katso syksyn kekseliäimmät ideat karmaiseviin halloween-kynsiin!
Julkaistu: 24.10.2019

Halloween lähestyy ja Instagram täyttyy mitä erikoisimmista teemakynsistä. Monet ideoista voidaan toteuttaa helposti myös kotioloissa. Ihastu ja inspiroidu!

1. Kynnet, jotka tuijottavat takaisin

Halloween-juhlissa katseita keräävimmät kynnet ovat tietysti ne, jotka katselevat takaisin! Maalaa kynsillesi silmät, jotka aiheuttavat kylmiä väreitä - tai kerro ideasta kynsiteknikollesi.

Vinkki: Jos haluat säväyttää kunnolla, tee silmistä pimeässä hohtavat. Tämä onnistuu pimeässä hohtavalla kynsilakalla, jota myydään esimerkiksi naamiaistarvikeliikkeissä.

2. Perinteiset kurpitsakynnet

On olemassa kaksi asiaa, jotka eivät koskaan poistu muodista halloweenin aikaan. Nimittäin kurpitsat ja hämähäkinseitit!

Perinteiset kurpitsakynnet ovat paitsi ihanan nostalgiset, myös suhteellisen helpot toteuttaa. Tarvitset vain tarkan siveltimen ja kolme eriväristä kynsilakkaa.

3. Valuvaa verta

Jos rakastat nudekynsiä, tässä on täydellinen teemalakkaus sinulle.

Lakkaa kynnet ensin beigellä, ja maalaa päälle punaisella kynsilakalla tai akryylimaalilla verisiä valumajälkiä.

4. Hae inspiraatiota kauhuelokuvista

Oletko menossa halloweenina teemajuhliin, ja ajattelit pukeutua joksikin kauluelokuvan hahmoksi? Tee myös kynnet samaan tyyliin!

Esimerkiksi It-elokuva on suosittu kynsikoristelujen aihe Instagramissa. Ota mallia näiltä mestareilta!

Vinkki: Kauhuaiheiset kuviot syntyvät helpoiten leimaamalla. Leimaustarvikkeita löytyy kynsialan erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista.

5. Minimalistin kummituskynnet

Hienostuneet, minimalistiset halloweenkynnet syntyvät, kun jätetään kynsi värittömäksi. Koristelut tehdään suoraan aluslakan päälle.

Maalaa kummitukset valkoisella kynsilakalla, ja lisää silmät sekä suu mustalla lakalla esimerkiksi hammastikkua apuna käyttäen.

6. Kimaltavat kauhujen kynnet

Edes halloween ei ole riittävä syy glitteristä luopumiseen, jos sattuu tykkäämään kimaltavista kynsikoristeluista.

Kun vain muistat pitää värit ja kuviot mahdollisimman karmivina, voit huoletta lisätä kynsille myös glitteriä, strasseja ja kimaltavaa kynsifoliota!

Kommentoi »