Kauneus ja Terveys

Grillatut hedelmät

Grillatut hedelmät
Hedelmät sopivat hyvin grillattaviksi joko varrastikuissa tai pelkästään ritilällä.
Julkaistu: 29.9.2015

Grillatut hedelmät (4 annosta, valmistusaika 30 min) 

noin ½ kg tuoreita luumuja, persikoita tai nektariineja 1 dl täysruokosokeria1 granaattiomena

1. Halkaise hedelmät ja poista kivet.

2. Ripottele syvälle lautaselle tai pieneen kulhoon täysruokosokeria. Kasta hedelmät sokeriin.

3. Grillaa miedolla lämmöllä kuori ulospäin, kunnes hedelmät saavat kauniin kultaisen pinnan. 

4. Halkaise granaattiomena ja taputtele kuorta esimerkiksi lastalla kulhon yläpuolella. Näin siemenet irtoavat helposti. Ripottele siemenet hedelmien päälle. 

Vinkki! Ripottele kuumien hedelmien päälle hunajaa tai siitepölyrakeita juuri ennen tarjoilua.

Kommentoi »