Hyvinvointi

Deiteille valmistautuminen - Mitä mies huomaa?

Naisella on omasta mielestään aina vähän parannettavaa, kun edessä on tärkeät treffit.

Teksti Milka Krogerus
11.5.2012 Terve.fi

Puunaamiseen ja laittautumiseen voi mennä pitkiäkin aikoja, vaikka osa tehdystä työstä menee miehen silmissä hukkaan. Kannattaisi siis keskittyä niihin asioihin, joihin mies kiinnittää positiivista huomiota.

Cosmopolitan hieman valotti, mihin kannattaa panostaa treffeille ja mikä kannattaa jättää vaikka vapaapäiväpuuhaksi.

Manikyyri-Pedikyyri

Mies ei ehkä huomaa uudenkarheaa kynsilakkaasi, mutta kiinnittää huomiota käsiisi, jotka tekevät sinusta huolitellun näköinen. Hauskannäköiset kynnet saattavat myös viestittää sinun olevan hauska mimmi.  Sen sijaan pedikyyri menee mieheltä täysin ohi tilanteessa kuin tilanteessa.

Alusasu

Miehelle riittää, jos alusasusion ehjä, pitsinen ja pöksyt ovat rintsikoiden kanssa samaa sarjaa. Kannattaa kuitenkin miettiä, kuinka paljon alusasuun kulutat: miehellä ei varmasti ole käryäkään, kuinka paljon La Perla ja Victoria’s Secret maksaa. Voit siis luottaa halpiskamaan kunhan ne näyttävät hyvältä.

Hajuvesi

Pieni tujaus kiintoisaa tuoksua voi hyvinkin olla se asia, joka saa miehen hullaantumaan. Käytä hajuvettä kuitenkin ainoastaan pieniä määriä ja mielellään vain erikoistilanteissa – moni mies rakastaa naisen ominaistuoksua hajuvettä enemmän. Jos budjetti eiriitä koko pulloon, kipaise kaupan hajuvesiosaston testeripullolla ennen treffejä.

Ostoksille?

Miehetkin pitävät kengistä, he kyllä huomaavat huikean seksikkäät korkosi, joten pikkuinen törsääminen on ihan luvallista. Putsaa ainakin lempiparisi ennen deittejä ja kävele miehen edessä niin, ettei hän voi olla huomaamatta.

Mutta käsilaukkuun ei kannata tuhlata. Mies ei huomaa uutta laukkuasi, ei tule kehumaan sitä, eikä myöskään ymmärrä sinua, jos itse alat sitä ääneen ihailemaan.

Hiukset ja hampaat

Mies ei tule huomaamaan uutta kampaustasi, eikä sitä kuinka hienosti olet saanut ponnarisi pysymään koko illan. Mutta hän kyllä huomaa jos hiuksesi ovat kauniit, ja varmasti odottelee, että saa haroa sormiaan niiden lomassa. Älä siis törsää hiuksiisi liikaa, mutta huolehdi ainakin, että ne ovat puhtaat.

Hampaiden laittaminen ennen deittejä on täysin turhaa. Miehellä tuskin itselläänkään on vitivalkoiset hampaat, joten liian vaaleat hampaat saattavat jopa häiritä häntä. Älä siis tuhlaa valkaisuihin omaisuuksia, vaan harjaa ja lankaa hampaasi, ettet joudu niitä kuitenkaan piilottelemaan.

Vahaus

Jos olet jo päättänyt päästää miehen makuuhuoneeseen asti, kannattaa bikinialue hoitaa kuntoon. Teet vahauksen sitten itse tai liikkeessä, se on hyvä tehdä päivää ennen deittejä, että ärsytys ehtii hälvetä. Siisti alapää saa sinut itsevarmaksi, kun tilanne alkaa kuumeta.

Miehet eivät kiinnostu kulmakarvoista. Jätä siis kulmakarvojen vahaaminen ja nyppiminen pois, jos aika tuntuu olevan tiukilla. On hyvä pitää tietty järjestys otsalla, mutta millintarkat nyppimiset menevät miehiltä ohi ihan täysin.

Lähde: Cosmopolitan

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi